2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شنیدم چ خون چ ادرار باید بعد از موعد بدی

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
نمیدونم والا. چه برندی بی بی چک بگیرم

چقد مونده ب موعدت ،علایمی هم داری؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
امروز موعودم بود ولی بعضیا میگن باید قبل موعود بی بی هاله بندازه اگه تا حالا ننداخت باردار نیستی

اصلا نشنیدم ک بی بی باید قبل موعد هاله بندازه وگرنه نیستی، اتفاقا میگن از موعد بگزره باید بزنی دقیق تره 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است
چقد مونده ب موعدت ،علایمی هم داری؟

امروز موعودمه ولی الان چند روز علائم دارم افت فشار ،سرگیجه زیرشکم درد، تهوع صبح،ترشح کشدار دارم همش قبلا فقط موقع تخمک گذاریم داشتم  نزدیک پریودی ترشخ خونی داستم ایندفعه ترشح کشدار بیرنگ دارم

امروز موعودم بود ولی بعضیا میگن باید قبل موعود بی بی هاله بندازه اگه تا حالا ننداخت باردار نیستی

ن اصلا همچین چیزی نیس گلم  چون ممکنه نطفه دیرتر بسته شده باشه و حتی بعد پریودت هم دیرتر بی بی چکت مثبت شه .

من بارداری اولم  ۲ روز قبل موعد علایم داشتم ومثبت شد بی بی چکم.اما ایندفعه روز دوم بعد موعد زدم مثبت شد 

ولی اگه پریود نشدی بی بی چک اعتنا نکن وازمایش خون بده البته ۴ روز یا ۵ روز بگذره از پریودت بهتره 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
میگن ازمایش خون نشون میده که

نه عزیزم منم دوروز عقب انداختم رفتم منفی بود بعدش پری شدم ناراحت شدم ولی دفعه بعد گذاشتم دوهفته از پری گذشت رفتم مثبت بود انشاالله شماهم بارداری ولی صبر کن ک ناامیدنشی

ازما که گذشت اما..خداوحق!