2777
2789

سلام عزیزان

اگر به تازگی جاروبرقی خریدید و ازش راضی هستید 

از نظر مکش و قدرت و کلا همه چی

لطفا اسم و مدل جاروبرقیتون رو بگید، خدا خیرتون بده

به این خاطر میگم جدیدا که خریدید بگید، چون بیشتر مدلهای قدیمی خوب بودن، الان کیفیتها اومده پایین و خیلی کم پیش میاد یه وسیله‌ای خوب دربیاد 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم جدیدا خریدین؟ جسارتا قیمت چند؟

بخدا قیمتش یادم نی ولی راضیم هم مکشش خوبه هم صداش کمه. 

یه ساله خریدیم

نی نی من کو پس؟ 🥺🤰🏻تو چه باشی چه نباشی غم تو جان مرا میگیرد 💔😔.
بخدا قیمتش یادم نی ولی راضیم هم مکشش خوبه هم صداش کمه.  یه ساله خریدیم

چه خوب، پس معلومه خوبه که یکساله دارید ازش راضی هستین

مرسی تو لیستم مینویسمش

بخدا قیمتش یادم نی ولی راضیم هم مکشش خوبه هم صداش کمه.  یه ساله خریدیم

منم ازین دارم اصل نیست که بوش تقلبیه، ولی خدایی بد نیست 😂 من ۱ تومن گرفتم پارسال

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ما واسه جهیزیه خواهرم خریدیم پاناسونیک ۵ تومن ،بوش می‌خواستیم گفتن بوش ها خیلی تقلبی شده ،خالم لوازم ...

چه مدلی عزیزم؟ خواهرتون راضیه ازش؟

منم ازین دارم اصل نیست که بوش تقلبیه، ولی خدایی بد نیست 😂 من ۱ تومن گرفتم پارسال

🥴🥴 

من خودم سامسونگ دارم‌ ۱۰ سال پیش خریدم، از اول ازش راضی نبودم، الان هم دیگه افتضاح شده و همش خودبخود خاموش میشه، اعصابمو ریخته بهم! 

خیلی راضیم ازش خدام ازش راضی باشه🤣🤣🤣🤣

نی نی من کو پس؟ 🥺🤰🏻تو چه باشی چه نباشی غم تو جان مرا میگیرد 💔😔.
فیلیپس قرمز عالیه هم ظاهرش قشنگه و هم مکش و صدا عالی. پاناسونیک هم عالیه

مدل خاصی داره عزیزم؟

یا فقط یه مدل فیلیپس قرمز هست؟ 

شما ازش داشتین که راضی باشید؟