2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا بیایین

76 بازدید | 9 پست

من باردار هستم بچم پسره دختر خواهرم هم بارداره بچش دیروز جنسیتش مشخص شده دختره البته بگم خیلی دوست داستن جنسیتش پسر باشه خواهرم تماس گرفت بهم گفت بچه پسر به درد نمیخوره حیف ادم پسر بیاره و... من گفتم بچه سالم باشه چه فرق داره دختر وپسر نداره شروع کرد به گلگی کردن که من عمل کردم فقط دخترم کنارم بود عروسم نیومد خواهرم نیومد کارای خونم کنه پس دختر بهتراز پسره البته من تو این مدت که عمل کردن بارداربودم واستراحت مطلق با این حال دوبار رفتم تا خونش عیادتش، منم ناراحت شدم گفتم منم باردارم کسی منو یاد نکرد گفت من تماس گرفتم گفتم دلم میخواست بیایی تا خونم اخه من ماه اول بارداریم مامانم فوت شد وبه خاطر مشکلاتی که تو بارداری برام پیش امد نتونستم اصلا تومراسم مادرم برم وتو این نه ماه تقریبا هیچ کدوم از خواهرام نیومدن تا تو حیاط منو یاد کنن در حد یه تماس یادم کردن  منم گلگی کردم البته کاملابا ارامش واحترام حرفم زدم  از دیروز تا الان ناراحت شده میگه فشارم رفته بالا تو با حرفت اعصاب منو خورد کردی به نظر شما من حرف بدی زدم؟؟؟؟؟؟ 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

وااااا عحب ادمیه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا عحب ادمیه

والا الان تماس گرفتم میگه از دیروز تا الان اعصابم خورد کردی فشارم بالا هست پایین نمیاد اخه من حرف بدی نزدم که 

نه عزیزم کار خواهرتون زشت بوده متاسفانه من دیدم اینجور آدمها رو که واسه خالی کردن عقده خودشون ته دل ...

به خدا اینقدر پشیمون شدم گفتم کاش گذاسته بودم مثل همیشه هرچی میخواد حرف بزنه من جواب نمیدادم

والا الان تماس گرفتم میگه از دیروز تا الان اعصابم خورد کردی فشارم بالا هست پایین نمیاد اخه من حرف بد ...

دیگه تماس نگیر زنگ زد بگو اعصاب منم خورده من حاملم باید ارامش داشته باشم

اهمیت نده کار شما اشتباه نبوده ایشون اشتباه کردن. ایشون یک ادم مسموم هستن زیاد باهاشون هم صحبت نشید. ...

ممنون عزیزم به خدا اینقدر که تو این چند ماه اذیت شدم وتنهایی کشیدم که کل موهام سفید شده شوهرم شغلش یه استان دیگه هست برا همین بیشتر احساس تنهایی میکردم واذیت شدم

به خدا اینقدر پشیمون شدم گفتم کاش گذاسته بودم مثل همیشه هرچی میخواد حرف بزنه من جواب نمیدادم

نه واقعا هر کسی یه طاقتی داره تا کی میخاستم بزاری روح و روانتو بهم بریزن اتفاقا دیگه خودشو جمع میکنه اون جای مادر شماست تو این شرایط نباید روحیه شمارو خراب کن وقتی اون اینکارو میکنه شمام حق داشتی