2777
2789
عنوان

تولدمه😔ولی...

176 بازدید | 7 پست

امشب تولدمه ولی امسال دلم ن جشن خواست ن اصلا کسیو دعوت کردم، فقط بخاطر پیج اینستام و حفظ ظاهر چند روز پیش کیک و بادکنک گرفتمو رفتم عکاسی 🥺

ولی اصلا حالم اکی نیست خیلی وضعیت بده هروز خبرای بد میشنویم ادم خجالت میکشه بخواد خوشحال باشه 😣

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم 

تولدت خیلی مبارک  

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم

شما نه باعث وقوع اتفاقات بد هستی و نه میتونی برای حل شدنش کاری انجام بدی و منطقی نیست که بخوای حال خودت رو تا این حد خراب کنی... امیدواریم مشکلات حل بشه اما اول از همه ضامن حال خوب خودت هستی و مشکلات هم به امید خدا حل میشه... تولدت مبارک باشه