2777
2789

متن از قبل تو تاپیک قبلی تایپ شده بود حوصله نداشتم دوباره تایپ کنم .....

دیشب با دوس پسرم ک البته رابطمون داشت جدی میشد بد حرف زدم خیلی بد نمیدونم چم بود از دیروز پیله کرده بودم رو بنده خدا شدید گیر میدادم دعوا میکردم اونم از گل نازک نگفت اخر شب جوری پریدم بهش گفت وضعیت قرمزه؟ داد زدم گفتم ن گقت چرا تو اینجوری نبودی الان داری اذیت میکنی گقتم ن .ولی من همیشه چند روز قبل پریودیام اینجوری میشم😂 اینم گفت دستم میرسه بت ک فردا حرف میزنیم رو در رو گفتم ن 😒نمیخام .خلاصه خونشو کردم تو شیشه .و اینم بگم طرفم گفته من ک هرچیزی بخوای فراهم میکنم جونممم میدمت چرا اینجوری میکنی واس سرگرمیم بات نیستم خانوادم و همه خبر دارن پس چته .گفتم من هیچی ازت نخاستم و نمیخام . طرف من جوری پولداره ک حتی نوهاشم میتونن بخورن بخابن😪برعکس من .الان چیکار کنم؟ واقعا دلم طاقت نمیاره با اینکه دوستش ندارم اما دلشو شکستم .چیکار کنم

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستش نداری خوب ولش کن دیگه

نه عذرخواهی هم نکن

اون یادش میره

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

ولی توضیح دادن و معذرت خواهی حقشه

حالا یه عده میگن از پسر معدرت خواهی نکیند😒

ولی یاد نگرفتیم که بعد از اشتباه بهتره قبول کنیم که اشتباه کردیم

پدرو مادرم عزیزم بزرگترین و ارزشمند ترین نعمتهای زندگیم خدارو شکر بابت بودنتان و سلامتیتون 😍🍀💚 تنتون همیشه سلامت 

همیشه ارزو داشتم با کسی باشم که تحت هر شرایطی دوستم داشته باشه و تحملم کنه

مگه تاحالا نگفتی بهش قبل پریود اینجوری میشی؟؟

منم دقیقا اینطوریم و الکی به زمین و زمان گیر میدم

حالا که با درک و شعوره راستشو بهش بگو.اگرم دوسش نداری که واسه چی باهاش موندی؟؟کات کن بره دنبال زندگیش بدبخت

میخواستم بگم پریودی یانزدیکش نیست که خودت گفتی😁😁یجوربهش بفهمون نزدیک پریودت اخلاقات دست خودت نیست مطمئنن درکت میکنه واین چیزاروهم متوجه میشه وبعدش میدونه چکارکنه تادرامان بمونه😅😁

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
ولی توضیح دادن و معذرت خواهی حقشه حالا یه عده میگم از پسر معدرت خواهی نکیند😒 ولی یاد نگرفتیم که ب ...

اره عذاب وجدان و سر درد ولم نمیکنه حتی تو خابم باز حرفایی ک زدم بهش میاد تو فکرم.حالا اگه اون فقط یه کلمه میگفت من اصلا حتی بهش فکر نمیکردم اما الان واقعا خودم بیشتر ناراحت شدمه .ولی اینکه بقیه میگن از پسرا عذر خواهی نکنید تا وقتی درسته ک ما مرتکب کار اشتباهی نشدیم

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)