2777
2789

تاتی قشنگم الهی خدا جواب خوبی هاتو بده الان تاپیک شما رو خوندم که چه اتفاقی دم در خونه تون افتاده بلا دور باشه ازت 

زن صبور

مادرنمونه

خانم عزیز

دوست بی همتا

از خدا برات بهترررررین ها رو می خوام خیلیی خوبها..چون خیلی خوب و مهربون و صبوری... در اوج خواستن باز دست منو گرفتی 🙏😭

ان شاالله خدا از اون معجزه خوبها که برای بندگان خوبش انجام میده برات ردیف کنه خودت حیران بمونی از ته دلم دعات کردم قشنگم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام گلم  انشالله که هیچ مشکلی برات بوجود نمیاد و به سلامتی زایمان میکنی مواظب حرکاتش باش ...

❤❤❤عزیزم از خدا میخوام بهترین نحوبرات جبران کنه.انشاالله که خدا پسرت وآروم وصبور کنه ومشکلاتش وکمتر کنه .برات سلامتی وشادی آرزومندم.🌹🌹

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاتی قشنگم الهی خدا جواب خوبی هاتو بده الان تاپیک شما رو خوندم که چه اتفاقی دم در خونه تون افتاده بل ...

قربونت برم عزیزم ؛ممنون از دعاهای قشنگت ؛

الهی همیشه سالم و سلامت باشی و خدا همیشه پشت و پناهت باشه،🌺🌺🌺🌺🌻🌻🌻🌻

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
❤❤❤عزیزم از خدا میخوام بهترین نحوبرات جبران کنه.انشاالله که خدا پسرت وآروم وصبور کنه ومشکلاتش وکمتر ...

ممنون دوست عزیزم زنده باشی، الهی شما هم به حاجت قلبیت برسی

🌻🌻🌻🌺🌺🌺🌺

ممنون دوست عزیزم زنده باشی، الهی شما هم به حاجت قلبیت برسی 🌻🌻🌻🌺🌺🌺🌺

تاتی جون خوبی ؟منو یادته چن روز پیش پیام دادم باورت میشه شهر خودم میگن باید طبیعی زایمان کنی !پیچ خوردگی بند ناف جز سزارین نیست ...واقعا نمی فهمم این اصرار برای چیه برای پول بیشتر خدا ازشون نگذره زیر بار نمیرم تا جایی که بتونم اما واقعا ناراحتم دلم گرفته باهات درد دل میکنم می دونم خیلی هم وقت نداری روی پسرتو ببوس 

با ۵ تا بچه هنوز از دیگران میپرسی؟ خودت استادی دیگه... راستی قبلا میومدم نی نی سایت گفته بودی بچه اولت مریض.همیشه یادم بودی نمیدونم چرا.حالا بقیه بچه هات سالمن خداروشکر؟؟؟

دلت شور نزنه خدا کریمه
با ۵ تا بچه هنوز از دیگران میپرسی؟ خودت استادی دیگه... راستی قبلا میومدم نی نی سایت گفته بودی بچه او ...

سلام گلم ؛

راستش همیشه حضوری خرید میکردم و به سایز لباسها توجه نمیکردم چون چشمی میدونستم کدوم لباس سایز کدوم بچم میشه 😀

ولی موقع زدن این تاپیک قرار بود آنلاین خرید کنم و اون موقع بود که فهمیدم سایز هم اهمیت داره، 🤦‍♀️🤣

اره الحمدلله چهار تا بچه دیگم سالمن؛ فقط بچه بزرگم متاسفانه فلج مغزیه 😥

سلام گلم ؛ راستش همیشه حضوری خرید میکردم و به سایز لباسها توجه نمیکردم چون چشمی میدونستم کدوم لباس ...

خداروشکر .جنسیتشون چیه بچه هات؟ اذیت نمیشی ؟شوهر من بچه سوم میخواد من نه...کاش میگفتی از خوبی و بدی تعداد زیاد بچه ها

دلت شور نزنه خدا کریمه
خداروشکر .جنسیتشون چیه بچه هات؟ اذیت نمیشی ؟شوهر من بچه سوم میخواد من نه...کاش میگفتی از خوبی و بدی ...

سه تا پسر و دو تا دختر

خیلی اذیت میشم و راستش پسر کوچیکم پیش مامانمه 

چی بگم والا درکل خییلی سخته مخصوصا که همه بچه هام کوچولو کوچولو هستن