2777
2789

عزیزم من بیبی چک زدم هفته ۶ بودم فکر میکنم منفی شد هر چی میزدم منفی میشد ۱۲ روز عقب انداختم رفتم ازمایش خون جوابش اونجا معلوم شد وگرنه من تو اون ۱۲ روز بیبی چک انقد زدم همش منفی شد بذار چند روز دیگه ام عقب بندازی بیبی چک بذار بازم نشون نداد بذار ۱۰ روز بگذره برو ازمایش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من بیبی چک زدم هفته ۶ بودم فکر میکنم منفی شد هر چی میزدم منفی میشد ۱۲ روز عقب انداختم رفتم ازم ...

آخه من سقط ام دور از جونت

واس همین میترسم

وقتی منفی شد و رفتی ازمایش بتات چند بود؟؟

خشکه که معلومه اونم تو عکس معلچم نی ولی خودم میبنم خیلی کمرنگه حتی صورتیه سفید نییت

ببین گلم 

توی اولین پست بهت گفتم... اگه زیر سه دیقه هاله بندازه معتبره.. روی جعبه بی بی چکم نوشته 

پس اگه بالای سه دیقه هاله رو دیدی به احتمال ۹۹ درصد منفی یه... برا یه درصد خیلی کمی بی بی چک توو چنین شرایطی مثبت بوده 

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

ان شاالله مثبت بشه... اگه هاله دیده میشه.. پس شاید حامله هستی من چند سال هر ماه یک بیبی چک استفاده کردم دریغ از یک کوچولو هاله ... سفید سفید بود ... گاهی بعد خشک شدن یکم اون یکی دوم دیده میشد...

نشد هم ناامید نشو ان شاالله سری دیگه ♥️

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭