2777
2789

هر چرندیات می‌نویسند اصلا ناظر نیست دروغ نوشته پربازدید هم شده الان هنوز حذفش نکردن ای والله به این مدیریت و نظارت صفر کجاست ناظر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگذره ازش ازدیشب اعصابمو خورد کرد

چقد بیرحمانه و ظالمانه میان مینویسن انگار که خودشون نوزادی نداشتن پیری در پیش ندارن 

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن

خب بدبخت دنبال راهکار بود 

به نظرت کجا میتونه مشکلشو مطرح کنه ؟

نینی سایت تنها جاییه که بدون شناختن همدیگه میتونیم مشکلاتمونو بگیم ولی بازم یه عده رو مخ میگن اینجا سایت عمومیه !

خب دقیقا تو سایت عمومی باید چی بگیم ؟

بعد بعضی از بنده ها خدا بی دلیل ترکیدن 💔

پریشب من بخاطر نظر دادن توی یه تاپیک سیاسی ترکیدم

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن

در مورد این تاپیک ، حتی اگر درست بوده، گفتنش زشت بود.

ولی متاسفانه من خودم خانمی رو دیدم که کاملا از نظر ذهنی مشکل داشت و شوهرش داده بودن و دو تا دختر داشت.

طفلک بچه ها از مادر مراقبت میکردن.

نمیدونم بعضی افراد چجوری فکر میکنن

اخه دروغ هم نوشته شصت ساله که فلان نمیشه  دقت کنید که الکی پربازدید نکنید

من دختر ۱۶ ۱۷ ساله هم توی مدرسه دیدم که اصلا به بهداشتش اهمیت نمیداد و بارها بوش حالمو بهم زد دیگه ادمی که یه کم سنش رفته بالا جای خود دارد