2777
2789
عنوان

چگونه با برخی قطع رابطه کنم؟

310 بازدید | 14 پست

سلام

برخی اقوام هستن (جزو ارحام نیستن که قطع صلحه رحم گناه داشته باشه)

این اقوام فرهنگشون ضعیفه. باعث استرس و آزارم میشن وقتی به خونه ام میان و اصلا به ما نمیخورن و حالم بد میشه وقتی میان و خلاصه نمیخوامشون. 

اگه شما با چنین فامیلی رفت و آمد داشته باشین، چه  کار میکنین که این رابطه ها خیلی خیلی خیلی خیلی کم بشه؟

ممنونم میشم راهنمایی کنین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به درک اصفل الصافلین که  قطع صله رحم گناه وقتی یه عده شعور و فرهنگ ندارن و باعث ازارت هستن باهاش رابطه را قطع نگنی که گناه نشه خب میخام بشه

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
به درک اصفل الصافلین که  قطع صله رحم گناه وقتی یه عده شعور و فرهنگ ندارن و باعث ازارت هستن باها ...

منظورم این بود که جزو ارحام نیستن که قطع رابطه باهاشون باعث قطع صلۀ رحم بشه.

من خونه همون نزدیکامم نمیرم دوماهه خونه مادرشوهرمم نرفتم چون خوشم نمیادرفتن به خونه این واون مشکلی هم باهاشون ندارم دوری ودوستی

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
به درک اصفل الصافلین که  قطع صله رحم گناه وقتی یه عده شعور و فرهنگ ندارن و باعث ازارت هستن باها ...

بشدت حسودم هستن میان خونت یا میبیننت حتما یه اتفاق بدی برای خودت یا بچه ت یا شوهرت میفته خلاصه انرژی منفی زیاد دارن

هزارمییییییین کاربری

قطع رابطه کاری نداره اگه ناراحتی ونظرکسی برات مهم نباشه من خیلی وقته حرف های پشت سرم برام اندازه سرسوزن ارزش نداره انقدرراحتم که فکرشم نمیتونی بکنی

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
بشدت حسودم هستن میان خونت یا میبیننت حتما یه اتفاق بدی برای خودت یا بچه ت یا شوهرت میفته خلاصه انرژی ...

کل هیکلشون انرژی منفی من که خودم راحت کردم خلاص نرفتم خونشون که نیان خلاص شد رفت 

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
بعد ازدواج اقوام همسرم هستن و گیر کردم به خدا. 

اصاصلا با هیچ کس فقط رابطه نکن، رابطت رو خیییییلی کم کن و در حد سلام و والسلام . کم کم دیر دیر تلفن بزن، از هر ده تا تلفن جواب یکیش رو بده، خود به خود کم میشه