2777
2789
عنوان

خانمای باسیاست تروخدا بیاید

154 بازدید | 16 پست

من یک سال تو اقدامم ولی خبری نیست.چهارماهه خانواده شوهرم فهمیدن هرماه میپرسن چی شد. دوماه پیش مادرشوهرم بهم گفت اگه بچه دارنشی براش زن میارم البته بعدش خندید وزد به شوخی جلو جاریمم گفت.یک ماهه کاردارن من نمیرم قراره فردا با شوهرم برم خیلی هم گله میکنه.نمیدونم انقد سردلم گیرکرده میخوام از پدرشوهرم گله کنم بهش بگم.بگم یا بزارم وقتی بچه دارشدم؟ 

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
برن گم شن .منم آنقدر اذیت کردن سر این موضوع این تموم شد به چیزای دیگه گیردادن.قاطع بهشون بفهمون که ر ...

دو سه باری گفتن حتی دفعه اخر خانوادم رفتن خونشون میگفت براش زن میگیرم

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رفتار زشتی 

والا من توی همین سایت خوندم که مثلا بعضی ها این حرف رو میزنن که زن دلش  مثلا بشکنه و دعا کته و بچه‌دار بشه!!!!!!شما هم عزیزم نبايد میذاشتی متوجه خصوصی ترین مساله بین شما و شوهرت بشن

ولی اشکال نداره دیگه 

سعی کن رابطه رسمی داسته باشی باهاشون 

ان شاالله شما هم صاحب فرزند سالم و صالح میشی به وقتش 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

درک میکنم ذوق دارن ولی انقدم دیگه نباید بپرسن ...کمی قاطع تر والبته محترمانه تربرخورد کنین اینطور که ماخواستیم انشاالله خداهم بخواد همین

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴
رو دادی بدجورر

چه روایی اخه چیکارکنم دیگه

درک میکنم ذوق دارن ولی انقدم دیگه نباید بپرسن ...کمی قاطع تر والبته محترمانه تربرخورد کنین اینطور که ...

مگه دسته خودمه حتی شوهرم نمیذاره بفهمن مشکلم چیه میگیم هیچی نیست طبیعیه

چه رفتار زشتی  والا من توی همین سایت خوندم که مثلا بعضی ها این حرف رو میزنن که زن دلش  مث ...

نمیدونم بگم به پدرشوهرم یا نه خیلی فشارم بالاست یادم میفته

مگه دسته خودمه حتی شوهرم نمیذاره بفهمن مشکلم چیه میگیم هیچی نیست طبیعیه

خب اگه مشکلی دارین که بیفتین پشتش انشاالله حل شه اتفاقا بهترکه نمیزاره متوجه شن.ولی خب تا۱سال نشدن طبیعیه

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴
بگو هنوز تصمیمشو نداریم.کمتر کن روابط رو تا کمتر آسیب ببینی.حتما هم برو پیش دکتر زنان

تحت نظر پزشکم 

خب اگه مشکلی دارین که بیفتین پشتش انشاالله حل شه اتفاقا بهترکه نمیزاره متوجه شن.ولی خب تا۱سال نشدن ط ...

ماهم همینو میگیم میگیم یکباررفتیم دکترمیگه طبیعیه تا یک سال

ماهم همینو میگیم میگیم یکباررفتیم دکترمیگه طبیعیه تا یک سال

اره...بادرنظرگرفتن ایام تخمک گزاریو توکل به خدا انشااللع میشه