2777
2789
عنوان

درددل🍃

61 بازدید | 9 پست

سلام وقتتون بخیر

خواهش میکنم یه دقیقه وقت بزارید و این متن رو بخونید .

اگه دیده باشید گاهی اوقات توی جمع ها (از سه نفره تا ۱۰۰ و بیشتر ) به یه سری آدما اصلا توجه نمیشه و هیچ کس بهشون احترام نمیزاره 

یا مثلاً با کلی خوشحالی و ذوق آماده میشی میری مهمونی ولی صاحبخونه بهت احترام نمیزاره حتی در بعضی وقتا اصن محل نمیزاره ( بدون دلیل قهر و.... دلیلش سردی صاحب خونه) اون دختر هم در سنین نوجوانی هست 

ادامه پست بعد

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

ازتون خواهش میکنم هیچ وقت اینطوری رفتار نکنید باور کنید آدم دلش می‌شکنه 

خیلی وقتا پیش اومده سه نفریم نشستیم خونه طرف ، طرف داره حرف میزنه اصلا نگاه من نمیکنه و یا خوراکی میاره اصلا تعارف نمیکنه 

و من بارها دلم شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سرنوشت منه بدبختم 

خیلی سخته من زیاد تجربش کردم 

حتی گاهی اوقات دیگه دلم نمی‌خواد برم خونه کسی که بهم احترام نمیزاره 

حتی اگه فامیل درجه دو باشه

خیلی سخته من زیاد تجربش  کردم  حتی گاهی اوقات دیگه دلم نمی‌خواد برم خونه کسی که بهم احت ...

منم همینجورم تو جمع دوستام ذیگه اصلا حرف نمیزنم ساکت ساکتم نمیدونم چرا اینجوری میکنن

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

منم همینجورم تو جمع دوستام ذیگه اصلا حرف نمیزنم ساکت ساکتم نمیدونم چرا اینجوری میکنن

اخه مگه ما چمونه؟؟ مگه انسان نیستیم ؟ مگه به دلیل انسان بودن لایق احترام نیستیم؟؟ 

چرا دل مونو میشکنن؟

اخه مگه ما چمونه؟؟ مگه انسان نیستیم ؟ مگه به دلیل انسان بودن لایق احترام نیستیم؟؟  چرا دل مونو ...

این ک چیزی نیست من حتی بار ها بارها بخاطر ملیتم تحقیر شدم حتی تو خود نی نی سایت 🙂✌🏼بیوم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆