2777
2789
عنوان

اسهال کودک، لطفا راهنمایی کنید

2342 بازدید | 49 پست

بچه م سه سالشه چند روز پیش اسهال شد، دارو و کیدی لاکت دادمش خوب شد تا روز بعدشم خوب بود، 

روز سوم بیدار شد رفت دسشویی اولش سفت بود بعدش دوباره اسهال دوباره دارو دادم فایده نداشت بردمش دکتر 

هیچ دارویی نداد فقط ی کپسول پروبیوتیک و شربت زینک سولفات و گفت تا میتونی موز و آب هویج بده به بچه

هیچ فایده ای نداره، همینکه چیزی میخوره چند دیقه بعد به صورت اسهال دفع میشه دیشب مادرشوهرم گفت نافش افتاده کلی ماساژ زیر دل براش انجام دادیم و تلاش برای جا انداختن ناف، دیگه خوب بود تا بعد از ناهار رفت دسشویی و مدفوعش طبیعی و نرمال شده بود اما یکساعت پیش دوباره اسهال شد

خیلی ناراحتم کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنین 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دکتر بهترین داروها رو داده . معلومه دکتر خوبیه

فقط کته ماست بده بچه

با اب و پودر او ار اس طعم دار . مثلا گیلاسی و لیموش خوشمزه اس.

بازی بازی بده دهن بچه 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اول از همه قبل از درمان آب بدنشو تامین کن حتما او آر اس بده بهش و آب و... بعدش کته ماست و موز عالیه

خودش آب زیاد میخوره

باور کن این چند روز یکسره موز خورده

کته ماست و نعنا و پونه و این چیزا هم دادم انگار نه انگار

عزیزم بهش سوپ مرغ بده پودر کیدی لاکت رو همچنان بهش بده تا بدنش به حالت طبیعی برگرده بهش ا آر اس بده ...

دکتر گفت کیدی لاکت نده ی پروبیوتیک دیگه داد

چرا یبار سفت و عادی میشه، یبار اسهال

من گریه

قندروتوی ماهیتابه بریز روی حرارت بذارتاآب بشه ورنگش عسلی پررنگ بشه بعد آب جوش وپونه یانعنا بریز بزارچندجوش بخوره خیلی خوشمزه میشه،چندروز بهش آب نده به جاش چای رقیق ولرم بده،نوشابه سیاه هم برای اسهال خوبه،آب هویج روان میکنه،اگه از داروخانه پلانتاژل بگیری بدنیست گیاهیه،اصلا لبنیات نخوره،شیرینی اسهال میاره،میوه بهش کم بده،مراقب آب بدنش باش،کته شوید براش بپز،غذای چرب بهش نده،چای دارچین عالیه،آب لیمو،سیرعفونت روازبین میبره،حواست باشه تب کنه باید ببری دکتر