2777
2789
عنوان

اگر لطف کنین ب تاپیکم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 73 پست
اصلا ک نمیتونم بهش بگم تو سردی بیا بریم دکتر فکر میکنم بهش برمیخوره ولی اگر من شروع کنم جواب میده ...

من حس میکنم ذاتا سرد نیست از رفتار های شما سرد شده

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 
استارتر عزیز سلام  من الان تاپیک های شما رو خوندم و متوجه شدم شما کهن الگوی هستیا را در خود دا ...

چه جالب

یه چیزایی شنیدم

نسخه دم دستی و آسون آفرودیت شدن چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ک نمیتونم بهش بگم تو سردی بیا بریم دکتر فکر میکنم بهش برمیخوره ولی اگر من شروع کنم جواب میده ...

دیدی گفتم مشکل از یه جا دیگس من اگه دوشب بگذره و شوهرم پا پیش نذاشت خودم شرایطشو مهیا میکنم

دیدی گفتم مشکل از یه جا دیگس من اگه دوشب بگذره و شوهرم پا پیش نذاشت خودم شرایطشو مهیا میکنم

واقعا؟ 

شاید اونم اعتماد ب نفسش کمه.اگر یه کوچولو منو لمس کنه یا شوخی کنه...و من همراهی نکنم میره کنار

منم تو دل خودم ناراحت میشم ک چرا ادامه نمیده...ولی هیچوقت درموردش حرف نمیزنم

چه جالب یه چیزایی شنیدم نسخه دم دستی و آسون آفرودیت شدن چیه

امیدوارم بد از حرفای من برداشت نکنید من کوچک تر از این هستم که به شما توصیه کنم شما تقریبا همسن مامان من هستید💙

من چند کتاب درمورد انواع زنها و کهن الگو ها خوندم و واسه همین بیشتر میام نی نی سایت که خانما رو بهتر و بیشتر بشناسم

من متوجه شدم شما هستیا تایپی هستید

ولی مردها عاشق افرودیتن افرودیت لونده عشوه گره اغواگره جذاب خدابانوی عشق و زیبایی و هنره

ما کلا ۷ تیپ شخصتی داریم مثلا خودم اتنا تایپم

خب اشتباه میکنی گلم پیش تنها کسی که نباید حیا داشته باشی شوهرته من خیلی خجالت میکشیدم ازش اما الان😜 ...

وای من اصلا روم نمیشه

اصلا کفش پاشنه دار نمیپوشم از خجالت

یه دمپایی خرسی پنچر دارم همش همون پامه 😃

واقعا؟  شاید اونم اعتماد ب نفسش کمه.اگر یه کوچولو منو لمس کنه یا شوخی کنه...و من همراهی نکنم م ...

میگم که من خیلی بیحیام جلوش 

ببین یه زن نباید خودشو راحت بده دست شوهرش مثلا هی فرار کنیو بخندی نه اینکه یهو با اخمو تخم کنارش بزنیا البته این برا شما صدق نمیکنه شما یه مدت خودت پاپیش بزار کم کم یخش وا میره بعدم که به شوخی میاد سمتت شدیدا همراهیش کن یکم ادا اونایی که هیزا رو در بیار نمیتونم زیاد براتون توضیح بدم ممکنه کاربر مرد بیاد

امیدوارم بد از حرفای من برداشت نکنید من کوچک تر از این هستم که به شما توصیه کنم شما تقریبا همسن ماما ...

آره منم قبلا در مورد تایپهای شخصیتی خوندم

نمیتونم لوندی کنم.تو خونواده پسر دار بزرگ شدم ک مثلا حجب و حیا امتیاز بوده

حالا نمیتونم تغییرش بدم

میگم که من خیلی بیحیام جلوش  ببین یه زن نباید خودشو راحت بده دست شوهرش مثلا هی فرار کنیو بخندی ...

یه چیزی ک همیشه ذهنمو مشغول میکنه اینه که ما هیچوقت حرفای خصوصی نمیزنیم

اصن اسم اندامهای خصوصی رو جلو هم نیاوردیم تابحال

اصلا

آره منم قبلا در مورد تایپهای شخصیتی خوندم نمیتونم لوندی کنم.تو خونواده پسر دار بزرگ شدم ک مثلا حجب ...

نه نه میتونید انسان از انس امده زود عادت میکنه

بیشتر درمورد افرودیت مطالعه کنید عاشقش میشید 

تو نت بزن دکتر محسن معینی نیا افرودیت 

ایشون درمورد تقویت این حرف زدن