2777
2789
عنوان

بنظرتون این کار مشکل نداره؟

79 بازدید | 9 پست

سلام 

راستش من چند سالی میشه که از پسرعموم خوشم میاد اما هیچ وقت نشده بهش بگم یعنی به هیچ کس نگفتم جز خواهرم که اون ازدواج کرده خواهرم همش میگه برو بهش بگو حداقل خودت سبک میشی اما تاحالا نگفتم احساس میکنم زشته یعنی واقعیت روم نمیشه

حالا از دیروز با پسر عموم و خواهرم برای کار های دکتر پدرم امدیم تهران خواهرم فردا میخواد پدرم رو ببره فیزیوتراپی با پسر عموم تنهام بنظرتون مشکل نداره بهش بگم؟

چون واقعا مثل یک بار رودوشم سنگینی میکنه بقول خواهرم اگر جوابش هم منفی باشه حداقل میدونم که گفتم 

حالا نظرتون چیه؟

من همانم دلداده هنر،دلباخته رنگ ها 🎨:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط سختیه 

ولی اگه از اون شخصیتاس که بعدا مسخره نمیکنه و دستت نمی دازه و بافرهنگ بهش بگی مشکلی نداره 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
خواهرت چند سالشه که همچین نظری داده😕 اصلا نگو عزیزم...اینطوری اگه اونم دوستت داشته باشه جذابیتت وا ...

خواهرم ۳۶ سالشه

شرایط سختیه  ولی اگه از اون شخصیتاس که بعدا مسخره نمیکنه و دستت نمی دازه و بافرهنگ بهش بگی مشک ...

آدم شوخی هست ولی فکر نمیکنم مسخره کنه

کم سن نیستید عزیزم طبق شرایطتون تصمیم بگیرید اگه گفتنش تکلیفتون رو مشخص میکنه بهش بگید

چشم ممنون از راهنماییتون مهربون