2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاین حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
عزیزم نگران نباش تقصیر تو که نبوده حالام که اینقدر گل و گیاه دوس داری یه پیشنهاد دارم برات خون ...

مکه درخت دوروزه بزرگ میشه میوه هم بده لوبیای سحرامیز که نیست 

کی گفته من تنهام ؟من و کودک درونم و کرم درونم و اون روی سگم باهم یه خونواده خوشبختیم 🖤🥀👌🤙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش تقصیر تو که نبوده حالام که اینقدر گل و گیاه دوس داری یه پیشنهاد دارم برات خون ...

اوووووو چندسال صبر کنه...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

آره بابا به شوهرم بگم قیامتت به پا میکنه

نه به همسرت نگو

ولی اگه دیدی ادامه پیدا کرد حتما بگو از دعواهاش نترس لااقل آدم میشه 

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

مام یه همسایه داشتیم همینطور بود تا اینکه یه همسایه جدید اومد تو کوچمون یبار اون از پنحرشون خونه ی ا ...

آخه آجی قبلا هم یه بار اتفاق افتاده بود واسه یه لحظه ولی خیلی وقت پیش بود من هر بار حواسم بود ابنبار بازم اشتباه  کردم واسه همین خیلی حالم بد شده

آخه آجی قبلا هم یه بار اتفاق افتاده بود واسه یه لحظه ولی خیلی وقت پیش بود من هر بار حواسم بود ابنبار ...

.لم بحرف اون دوستمون گه گفت درخت بکار بگوش 

جک و لوبیای سحرامیز بشین 

قرچک بکار بهش کود جادویی هم ندی بزرگ میشه زود 

کی گفته من تنهام ؟من و کودک درونم و کرم درونم و اون روی سگم باهم یه خونواده خوشبختیم 🖤🥀👌🤙 
آخه آجی قبلا هم یه بار اتفاق افتاده بود واسه یه لحظه ولی خیلی وقت پیش بود من هر بار حواسم بود ابنبار ...

اگه دیدین باز میاد دید میزنه به زنش بگو

بگو اگه به شوهرم بگم میگیره  شوورتا از ک...و...ن آویزون میکنه 

اگه میخوای آبروریزی نشه بگو دیگه خونه مردما دید نزنه

[QUOTE=239209141]😒😒😒نخیر به خاطر مرتب بودن نیس چون بی حجاب دیدتم به 

پسرخاله م تعریف کرد گفت چند ماشین(مجردی) رفته بودیم مسافرت، تو یه شهر ی که قبلا رفته بودیم یکی از بچه ها ماشینش خراب شد بردیم پیش مکانیکی که از قبل میشناختیمش و چون همیشه از اون شهر رد میشدیم و گاها باهاش برخورد داشتیم و خیلی هم احترام میگرفت و مهمون نواز بود و اینا، باهاش آشنا بودیم، خلاصه گفت آقا یکی دو نفرمون پیش مکانیک وایسادیم و چند از بچه ها رفتن دوری بخورن پیاده، برگشتن گفتن از کنار در خونه ی یکی رد شدیم در حیاطشون باز بوده یه خانومه با شلوارک نشسته تو حیاط داره نمیدونم لباس میشوره ..، حواسش نیست در حیاط بازه، اینجا شهر کوچکیه رسم و آدابش فرق میکنه کاش بفهمه در حیاط بازه و مردم میبیننش، مکانیکه گفته بود خونه ش کجاست نشونم میدی، گفت رفت نشونش داد، مرد بیچاره خواسته سکته کنه، خونه خودش بوده و اونم که هی درموردش میگفتن زن میکانیکه بوده،با جیغ و داد و دعوا با همسرش در رو کوبید بهم،گفت نمیدونم چه به سرشون اومد، ما هم از خجالت آب شدیم، همینجوری ماشینه رو درست نشده برداشتیم و هیچ وقت دیگه برنگشتیم

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد
[QUOTE=239209141]😒😒😒نخیر به خاطر مرتب بودن نیس چون بی حجاب دیدتم به  پسرخاله م تعریف کرد گف ...

واای چه بد منم از این ناراحتم اگه فکر بد راجبم کرده باشه چی😭😭😭چون گفتم قبلا هم یه بار اتفاق افتاده بود 😔😔😔

[QUOTE=239213079]واای چه بد منم از این ناراحتم اگه فکر بد راجبم کرده باشه چی😭😭😭چون گفتم قبلا هم یه بار اتفاق افتاد ...[

عزیزم خودت رو ناراحت نکن، همه تو خونه و حیاط خونه شون بالکن و... لباس باز خونه رو دارن، و عرف جامعه مون هم قانون نذاشته وقتی میری تو حیاط حجاب رو رعایت کن پس هیچکی در موردت هیچ فکر بدی نمیکنه، از تاپیکت مشخصه خیلی بیرون باحجابی که الان از یه مورد سهو اینقد روانت ریخته بهم

مواظب حرف هایمان باشیم، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطرناک ترند و هیچ جای این دنیای خاکی نمی توان چالشون کرد