2777
2789
عنوان

چادری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 126 پست
همسرش اجبارش کرده شما میکی اعتقاد؟؟؟ این ببشتر شبیه کمبود شخصیتی بود تا اعتقاد 

من کلی گفتم. شما گفتی هرکی همسرش این حرفو بزنه ینی زنای دیگه رو نگا میکنه!!!! خب آدما با هم اعتقاد خودشون ازدواج میکنن دوست دارن خودشون و همسرشون شبیه ب اعتقاداتشون باشن. خیلی درکش آسونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا واقعا وقتی میان نی نی سایت احساس می کنم تو دهه 60هنوز هستم 

کاش دهه شصت عهد قاجار که با زنا میگفتن ضعیفه  من واقعا متاسفم اونوقت من گفتم همسرم کاری به پوشش من نداره گفتن شوهرت بی غیرته یه مردم که اگاهی برابری داشته باشه اینطور میگن💔💔💔بعد میگن چرا حقوق زنان رعایت نمیشه وقتی هنوز خانونا این طرز فکرارو دارن به این خواسته همسرشون میگن باشه خرفی نمیمونه

مطمئنم همین خانوم فردا میاد میگه شوهرم گفت بچه باید پسر باشه

من کلی گفتم. شما گفتی هرکی همسرش این حرفو بزنه ینی زنای دیگه رو نگا میکنه!!!! خب آدما با هم اعتقاد خ ...

چرا مردا تغییر نمیکنن؟چرا اونا تصمیم گیرندن؟خب شوهرش عقایدشو شبیه زنش کنه...شما واقعا قبول دارید زن جنس دومه گویا

منم یه مانتویی بودم که به اوایل به اجبارمدرسه چادرسرکردم بعدهاباهاش انس گرفتم ودیدم کلاارج وقربم توفامیل زیادشده.چادرسرکردنم بعدهادیگه اجباری نبود نه ازجانب خانواده ونه مدرسه به تدریج علاقه بهش پیداکردم بعدچادرنمازهاموبه طورثابت خوندم بعدش کلاعلایقم فرق کرد.کلامسیرزندگیم عوض شدبایه مردمذهبی ازدواج کردم که منوبه خاطرحجاب ومتانت پسنیده بودمنم فقط به خاطرنمازخوندنش الحمدلله رب العالمین الان پشیمون نیستم واززندگیم وهمسرم راضی هستم.انتخاب های ماحتی رونسلمون هم اثرمیذاره.الان دخترم10سالشه وچادر به اصرارخودش براش خریدیم فعلاکه یه ساله سرمی کنه وامیدوارم ثابت قدم باشه.اماهمه ی اینهایی که گفتم نبایدازروی اجبارباشه.اگه خیلی براتون مهم نباشه وسخت نباشه سرکردنش مشکلی پیش نمیادامااگه خیلی مهمه میتونین ردش کنین وقبول نکنین

الان میگن شوهرت غیرتیه و از این حرفای مزخرف ولشون کن بزار تو زندگی توهمیشون ادامه بدن

اره من گفتم همسرم توی چیزای شخصی من دخالت نمیکنه مثل پوشش همه گفتن غیرت نداره داره بهت خیانت میکنه هزارتا چیز گفتن به نرد میدا شه اگاهی برابری داشته باشه یه سری خانوم که خودشو ضعیف میدونن میگن بی غیرت نمیدونن غیرت یعنی همسرتو با همه خوب و بدیاش بپذیری پشتش باشی  بهش ازادی و استقلال بدی...

چرا مردا تغییر نمیکنن؟چرا اونا تصمیم گیرندن؟خب شوهرش عقایدشو شبیه زنش کنه...شما واقعا قبول دارید زن ...

خب اگه حرف زنم بچربه میتونه هم اعتقاد خودش کنه. فرقی نداره ک 

من اصلا منظورم زن و مرد نیس. کلا بحثتم هم اعتقاد بودنه ک در جواب یه کاربر دیگه گفتم

وا چرا اینجوری میگی از کجا میدونی همسرش چشم ناپاکه؟ یعنی هرکی گفت من دوست دارم زنم حجاب داشته باشه ...

دروغ نمیگه خیلی ثابت شدس ایشون کمبود اعتماد ب نفس داره مشکل ریشه ای هست 

من کلی گفتم. شما گفتی هرکی همسرش این حرفو بزنه ینی زنای دیگه رو نگا میکنه!!!! خب آدما با هم اعتقاد خ ...

الان شما چادری همسرتون بیاد به شما بگه داریم نبریم خارج از کشور حجابتو بردار همینقدر درکش آسونه الان؟

به اسم اسلام چه کارها که نمیکنن نردم بعد میگن ایمان ضعیفه شما شبیه مریضا رفتار میکنین 

دیگه ریپلای نزن حرفات از عهد بوقه و شما اصلا ا زن ستیزیتو  برای من توجیه نکن لطفا  باید تاسف خورد برای کسی که همسرش میگه اعتقاداتتو تغییر بده اونم تغییر میده امثال شماهام میاین میگین خوب کاری کردی 

دروغ نمیگه خیلی ثابت شدس ایشون کمبود اعتماد ب نفس داره مشکل ریشه ای هست 

پس مردای بی‌غیرتی که زناشون مثل عروسک میکنن میفرستن تو جامعه خیلی پاکن!!!!یا مردی که میخواد زنشم عاقبت بخیر بشه ناپاکه!!!!!