2777
2789
عنوان

چادری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 126 پست

اگر خودت قلبا به اعتقادی نرسی چند سال دیگه خسته میشی و میشه شروع ناراحتی ها و دلخوری ها 

اگرم قلبا نه صرفا به خاطر حرف نامزدتون چادری میشید که اون فرق میکنه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اگه دوس نداری ته دلت، بهش بگو من مانتویی باحجاب میشم.

مگه تو از من حجاب نمیخوای؟؟

کم کم میشی مانتویی معمولی و اونجور ک دلت میخواد

از همین اول بخوای مثل خمیر بهت شکل بده و توام تسلیم بشی، نمیشه ها

تااخر باید بگی چشب چشب چشب

ازماگفتن🥴

ریپلای مخالف جواب نمیدم خودتو خسته نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش که انتخاب نیست . یه جورایی مجبور شدی 

به هر حال مبارکه. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
ببین بشین با خودت فکر کن فردا پس فردا نیای بگی بدن خودمه دلم نمیخواد بپوشم و اینو بکنی جنگ اعصاب اگر ...

ن دیگ اگه سر کنم برای همیشه باید سر کنم

کمتر#اعتماد کن تا روزی مجبور نشی ب کسی بگی ازت انتظار نداشتم...!🖤🌙

منم چادریم

امیدوارم خودتم دوستش داشته باشی عزیزم

چرا مسخره کنن؟ هرکس یه پوششی داره و این شخصیه

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

من چادری ام.

ولی هیچوقت به کسی توصیه نمیکنم به خاطر دیگران تغییر کنه.اگر خودت دوست داری بپوش.چادرپوشیدن سختی ها و محدودیت های خودشو داره .باید خودت علاقه داشته باشی و  گرنه برات عذاب میشه.

اگر با انتخاب خودته مبارکه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
[QUOTE=239180551]پسر خوبیه؟[/QUOTاهوم خیلی بیشتر ب خاطر همین قبول کردم 

آخه من خودم بخاطر شوهرم چادر میپوشم و ارزششو داره اصلا هم خشک و مقدس نیستا فقط خیلی چادر براش مهمه اگه پسر خوبیه بپوش

سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگویند...

امیدوارم حفظش کنی.من دلم نمیخواست ولی چادری شدم بعد دوباره گذاشتم کنار  اونموقع خیلی حجاب کامل الان همه جور تیپی میزنم

.خدا مارو به راه راست هدایت کنه

منکه میگم کاش از اول نمیزدم چون حس میکنم همه فکر میکنن از راه به در شدم

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)