2777
2789

چند روز پیش گفتم عروسای آبجیم تخم گزاشتن .انگار یکی گفته بود که یه تخم پوک بزارید جای تخم اصلی الان ۲ تا تخم گزاشتن اینا تخم هارو برداشتن گزاشتن لابه لای گندم که بعد اینکه همه تخمارو گزاشت بعد بزارن بشینه روش .الان نگا کردیم دیدیم تخم ترک داره و یکم شکسته .البته لایه داخلی که مثل یه پوست نازک هست سالمه ها فقط اون قسمت سفتش شکسته .به نظرتون از چیه .عروس ها میمیرن؟🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه جفت داشتم قبلا البته مال بابام بود  اصلا به تخما دست نمیزدیم خودش بیرون میومد ولی بعد فرو ...

اخه میگن مثلا اولین تخم با اخرین تخم یه هفته اینا فاصله دارن بعد اولین تخم که در میاد دیگه روی بقیه نمیشینه که اونا هم در بیان بخاطر لین میمیرن

اخه میگن مثلا اولین تخم با اخرین تخم یه هفته اینا فاصله دارن بعد اولین تخم که در میاد دیگه روی بقیه ...

نه مال ما اینجور نبود اولی که بیرون میومد بعد یه چهار روز دومی و بعد سومی   مال ما وحش بودن اصلا دست نمیشد بزنی