سلام، پسر من 3 سال و دو ماه داره و تاخیر کلامی، گفتار درمان یه بازی داده که باهاش کار کنم و میگه باید بتونه این بازی انجام بده، بازی اینطوره که بهش میگیم ما هر وقت اسم حیون میشنویم میپرسم و اسم هر چیزی جز حیون می گیم نه نه نه، حالا بچه من حیوان ها را میشناسه و اگه بگی بیا عکس حیوان ها را جدا کن می تونه و لی این کار را نمی تونه انجام بده الان می خواهم خواهش کنم این بازی را با بچه ها تون انجام بدید و ببینین می تونند انجام بدن، راستش بچه به خاطر این بازی خیلی اذیت میشه گفتم ببینم اصلا بچه های این سنی این مهارت را دارند؟! لطفا هرکی براش مقدوره این بازی را انجام بده و بهم اطلاع بده. فقط لطفا کوچولو هاتون سه تا سه سال و چند ماه باشند
ببخشید استارتر جان من بچم ۲۲ ماهشه چند هفته قبل سرما خورد الان خوب شده ولی خیلی سرفه میکنه ایورا و قرص ایروکاست دادم خوب نشده نمیدونین گیاهی چی خوبه بدم؟
در چه حد حرف میرنه پسرت؟ پسر من۲۸ ناهشه مامات زیادی میگه ولی فعل ها رو نمیگه فقط یکی دوتا
بیشتر چهل کلمه میگه تازگی فعل هم میگه ولی هنوز جمله نمیگه و کلمات دو و سه هجایی را هم نمی تونه بگه،. التبه مشکل گفتاری بچه ها باهم خیلی متفاوته، برا بچه های زیر سه سال هم فقط به والدین فقط چند جلسه آموزش می دهند.
پسر من سه سال و پنج ماهشه ولی خوابه الان حتما خبرش میدم بهت فقط لطفا توضیح بده چه کنم متوجه نشدم البته پسر من تکلمش کامل هست از دو سالگی شعر میخوند اگه به دردت میخوره بگو که انجام بدم و خبرش بهت بدم
پسر من سه سال و پنج ماهشه ولی خوابه الان حتما خبرش میدم بهت فقط لطفا توضیح بده چه کنم متوجه نش ...
خیلی خیلی ممنون میشم انجام بدید. فقط می خوام ببینم بچه های این سن بدون تاخیر کلامی می تونند انجام بدهند یا نه، بازیش اینطوره که بهش میگیم خوب گوش بده هر وقت که اسم یه حیون را شنیدی بپر ولی اگه هر اسم دیگه ای جز حیون بود نباید بپری، بعد مثلا میگید اسب، باید بپره، میگید موز نباید بپره و چند تا کلمه دیگه.، راستش تو انجام این بازی خیلی بهش فشار میاد چون نمی تونه انجام بده و یک نفر بهم گفت بپرس شاید بچه های همسنش هم نتوانند انجام بدهند و بازی مناسب سنش نباشه، برا همین نگران شدم گفتم از شما مامان های مهربون کمک بگیرم