2777
2789

بنظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟ 

تو تاپیک قبلیم نوشتم که تو همون ثانیه دیروز ساعت ده صبح مثبت شد هاله پررنگ انداخت

امروز دوباره امتحان کردم که برم ازمایش بدم منفی شد کاااملا سفید بدون هیچ نشونه ای😭😭😭😭

دلم اتیش گرفته دیگه خسته شدم واقعا نمیدونم چرا اینطور میشه😭😭😭 تاحالا کسی مثه من بوده؟؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم بعد یائسگی زودرس و با فیبروم، با این دستورات حامله شو. اگه سوال هم داشتی بپرس. خیلی ها جواب گرفتند. یه خانمی فقط با اون حلوای پایینی بعد ۱۳سال حامله شد

عزیزم دستورات زیر برای بارداری که هیچ فرقی با برطرف کردن تنبلی تخمدان نداره. تاپیک عشقپنهان یه پرهیز و یه پاکسازی داره. اگه انجام دادی که عاااالیییی میشی. ولی اگه حوصله نکردی نسخه ی بارداری زیر بعلاوه ی دمنوشهایی پاکسازی عشق پنهان رو مصرف کن ، خوب میشی انشاالله.

بببین تاپیک عشقپنهان رو برات میفرستم. یه پاکسازی و پرهیز داره و یه نسخه. اگه حوصله کنی و پاکسازی رو انجام بدی که کلا تمام مشکلاتت حل میشه و بعد نسخه ی بارداری برات می ذارم. اگه نه که نسخه ی بارداری انجام بده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7505702/درمان-ناباروری-وسواسها-افسردگی-و-ضعف-و-بیحوصلگی-و-معده-درد-و-یبوست-و?page=6

نسخه ی بارداری

آمپول ب کمپلکس ایرانی بگیر و پنج تاش رو هر دو روز یکبار و بعد هفته ای یه دونه بزن. ویتامین ای بخر و تا سه ماه هر روز و شوهرتون هم یک ماه هر روز بخورید، فولیک اسید پنج تا سه ماه هر روز.

یه چیزی شبیه حلوا هست که دستورش رو برات میفرستم. هر ماه از روز هفتم پریودی تا روز چهاردهم شروع پریودی بخور. حالا مقدارش بسته به میلته. اینا رو تا سه ماه انجام اگه کمبود آهن هم داری کپسول فرفورت دئودنال بگیر همون رو هم تا سه ماه با فولیک اسید بخور. ه. میتونی پیشگیری نکنی. دوماه رو پیشگیری کن تا حسابی جون بگیری. فقط حلوا رو دیگه از روز چهارده پریودی قطع کن. اصلا هم استرس نداشته باش چون معمولا لقاح با استرس انجام نمیشه.

اینم دستور ترکیبی حلوای بارداری👇👇👇

پودر نخل نر زیاد بریز

گلاب

روغن محلی

زعفرون

سیاهدونه آسیاب شده زیاد بریز و فوری بریز داخل حلوا. نباید آسیاب شده زیاد بمونه.

با نبات هم شیرینش کنه ولی با عسل بهتره.

دیگه بهش فلفل سیاه بزنه دارچین بزنه زنجبیل بزنه هل بزنه

بله من 

بار ها اتفاق افتاده برام 

عکسش تو تاپیکم هست 

مثبت پررنگ میشه بعدش پریود میشم

لطفا برای مادر شدنم دعا کنید ☘️ خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 💞   حتی ایمانتون هم بوی گناه میده😔   تاپیک های عکس تگ کنید حتما 😍  عاشق ❤️ یا صاحب الزمان العجل 🌹 باهام دعوا نکنید کاربر خوبیم🥺 خیلی وقته اینجام ولی بیشتر فقط میخونم بقیه چی میگن😬 یه کاری داشتم مجبوری عضو شدم آخر 😌 
مارک چی زدی امروز رو  مدیکور خطا نداره بارداری

هردوش مدیکور بود🥺

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
سلام عزیزم باردار بودی؟

سلام عزیزم نمیدونم هنوز... این بی بی چکا دیوونم کردن صبح ساعت ده و دوازده میزنم هاله میندازه ادرار صبح میزنم منفیه. موعدم پنجشنبه است منتظرم ببینم میگذره یا نه

سلام عزیزم نمیدونم هنوز... این بی بی چکا دیوونم کردن صبح ساعت ده و دوازده میزنم هاله میندازه ادرار ص ...

من به دلم افتاده بارداری انشالله که خیره

اگه باردار بودی واسه منم دعا کن که به زودی باردار شم😍😍

من به دلم افتاده بارداری انشالله که خیره اگه باردار بودی واسه منم دعا کن که به زودی باردار شم😍😍

عزیییزم قربون دل مهربونت اسمتو بگو سر نماز واست دعا میکنم حتما