2777
2789
عنوان

عفونت چشمی

262 بازدید | 9 پست

سلام

زیر چشمم به فاصله ۳ سانت اینا یه جوش بود چندین بار قبلا تخلیش کرده بودم بازم جاش ورم میکرد با چرک

چند روز قبل باز هم دستکاریش کردم خون سیاه اومد

جای زخمش امروز کلا رفته ولی از پنجشنبه ورم زیر چشم دارم با سوزش چشم و تاری دید 

تا امروز هم برطرف نشده تاری دیدم

فردا میرم دکتر 

کسی تجربشو داره؟

امکان داره  قرینه چشمم آسیب دیده باشه؟

با چشم کسی شوخی میکنه اخع؟ حتناااا برو دکتر حتمااااا

اره والا جاهلیت کردم جای جوشه خیلی اذیت میکرد ولی اگه برگردم عقب این کارو نمیکنم

فردا حتما باید برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نبود مطمئنم

فکر نمیکنم زیاد ربطی به اون جوشه داشته باشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه برو دکتر ولی مطمعنن ربطی به قرنیت نداره چون گفتی جوش پایین چشمت بوده و ربطی به داخل چشم نداره

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
اره والا جاهلیت کردم جای جوشه خیلی اذیت میکرد ولی اگه برگردم عقب این کارو نمیکنم فردا حتما باید برم

دید چشم فقط ب قرنیه نیست.احتمالا صلبیه اسیب دیده

با دارو خوب میشه. فقط پیش یه دکتر درست و درمون برو

و اگه احیانا تا دو سه روز بعدش خوب نشدی بازم حتما پیگیری کن

دید چشم فقط ب قرنیه نیست.احتمالا صلبیه اسیب دیده با دارو خوب میشه. فقط پیش یه دکتر درست و درمون برو ...

اگه صلبیه آسیب ببینه حتما با دارو خوب میشه؟

چون یه جا دیدم آسیب دید طرف تا آخر عمر اینطوری موند

اگه صلبیه آسیب ببینه حتما با دارو خوب میشه؟ چون یه جا دیدم آسیب دید طرف تا آخر عمر اینطوری موند

والا دخترم خط کش زد تو چشم همسرم

با دارو دیدش بهتر شد ولی هتوز همون قسمتی ک اسیب دیده یکمی انگار شل شده. پیگیری ام نکرد

بخاطر همین ب شما گفتم حتما پیگیری کن. مشکلی نداره ولی معلومه قبلا اسیب دیده