2777
2789
عنوان

بیاین لطفا رمااان

929 بازدید | 59 پست

رمان مثل اسطوره

بگذارآمین دعایت باشم

ماه طوفان

عابر بی سایه 

آسمان آذر

معرفی کنید لطفااااا🤕

یا رمان عاشقانه زمان قدیم ...

دالان بهشت و شب سرابو خوندم

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان خوب که نشه گذاشتش کنار میخوام🤧

معشوقه شیطانم خوبه

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
تیدا زاده نور یا تاریکی پشت کوه این دوتا از بهترین رمانایین که خوندم🥺

تخیلین ن؟

یادمه تیدا رو خوندم نمیدونم چیشد ول کردم نصفه

شب سراب برعکس یه رمانه به اسم بامداد خمار در واقع اصلیش همین بامداد خماره قشنگ تره 

رمان‌های مودب پورم قشنگه مثل پریچهر یاسمن گندم

خارجی هم عشق و تعصب پرندگان شاخسار طرب 

زیاده یادم بیاد بازم میگم

تخیلین ن؟ یادمه تیدا رو خوندم نمیدونم چیشد ول کردم نصفه

آره 

اولیه تاریخی تخیلی هستش

دومی درباره یه خانم معلمه که میره یه روستای زیبا درس بده که با موضوعات عجیب و جالبی مواجه میشه که تخیلین بعضیاشون

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك
شب سراب برعکس یه رمانه به اسم بامداد خمار در واقع اصلیش همین بامداد خماره قشنگ تره  رمان‌های م ...

اره من اول شب سرابو خوندم بعد شنیدم که برعکسه بامداد خماره...انقدر شب سراب خوب بود که نمیخوام ذهنیتم خراب بشه دربارش...

رمان خوب که نشه گذاشتش کنار میخوام🤧 معشوقه شیطانم خوبه

عاشقانه دو مدافع خیییلی غم انگیزه غصه اش هم واقیعه 

هانیه هم عالیه

زهرا بانو هم عالیه ولی تو گوگل نیس

از جهنم تا بهشت هم خییلی قشنگع