2777
2789

با ی بنده خدایی چند بار صحبت کردم مشکل آن چنانی ندارم فقط اینکه جلسه اول گف موقعی که شدیدا عصبی میشه سیگار میکشه و خانوادشون هم نمیدونن و رو این قضیه حساسن،جلسه دوم در موردش بیشتر پرسیدم گفتن میانگین ماهی دو بار شاید اتفاق بیفته و خیلی کمه و عادت نیست هر وقت بخام میتونم انجام ندم ،خانواده منم حساسن و من تاالان بهشون نگفتم چون ممکنه چشمشونو رو همه چی ببندن 

اخر هفته هم میخام بریم مشاوره 

به نظرتون چی کار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر تغییر بعد ازدواج نباش اگر میکشه  بعدا هم خواهد کشید تازه ازدواج کنه خانواده اش نیستن راحت این کارو میکنه خیلی بعیده دیگه نکشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من بهش گفتم اصن نمیتونم کنار بیام گفت انجام نمیدم

تو این زمینه تحقیق بیشتر کنید از دوستاش محل کارش

ببین این که میگن بخاطر تو اینکارو نمیکنم مسخره هست چون با کوچکترین نارضایتی میره سمت سیگار 

وا 

عزیزم من دیدم سیگاری چجوریه!نمیتونه ماهی دو نخ بکشه !کسایی ک میگن ما معتاد نیستیم و کم میکشیم و فلان حداااقل شبی یک نخ میشکن بازم زندگی خودته عزیزم تصمیم با خودته ایشالا ک خوشبخت بشی 

اخه هستن کسایی ک واقعا قول دادن و عمل کردن

اون وقتی میذاره کنار که واقعا از خسته بشه از سیگار کشيدن یا بحث سلامتی اش باشه اینکه با ازدواج ترک کنه کمه نمیگم نیست ولی خب خیلی کمه ادم باید با چشم باز ازدواج کنه ولی ازدواج کردی ديگه نمیتونی اگر نذاشت کنار جدا بشی یا همش دعوا کنی پس الان دقت کن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲