2777
2789
عنوان

غصه این روزا کمه 🙃🤞

84 بازدید | 13 پست

درد و غم ستایشم باید ب جون بخریم 😔😭

دلم خون شد واسه خودشو باباش 💔😔😭

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

😂

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ک دلم خ میسوزه با اینکه صد بار دیدم

با خودت تکرار کن این فقط یه فیلمه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
باباش 😭😭خیلی گناه داره باباش با این همه درد 

باباش خیلی مظلومه بابای ستایش رو دیدنی یاد بابای خودم می افتم بابای منم خیلی مظلومه 

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
باباش خیلی مظلومه بابای ستایش رو دیدنی یاد بابای خودم می افتم بابای منم خیلی مظلومه 

خیلی طفلی 💔🥺

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
والا ک دلم خ میسوزه با اینکه صد بار دیدم

والا من همون بار اولم حوصلم نشد ببینمش ، خودمون کم تو زندگیه واقعی مصیبت داریم که دیگه غصه شخصیت های فیلم رو هم بخوریم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم