2777
2789
عنوان

رسما دیوووانه م کرده 😠

463 بازدید | 18 پست

من تو پانسیون مطالعاتی شبانه روزی برا کنکور درس میخونم ی مراقب داریم ۳۵سالشه ازدواج نکرده خیلی مهربونه اما نیش زبون میزنه و میره حرف دخترا رو رد و بدل میکنه 

و بشدددددت شکمو هست متاسفانه جوریکه تو این وضع اقتصادی از غذای بچه ها میخوره و همش چشمش پیش بقیست و اگ من پیتزا بگیرم خودش میخوره برا بقیه بچه ها هم میبره بدون اینکه بهش تعارف کنم میاد اینکارارو میکنه اما وقتی پیش بقیه کوفت میکنه ذره ای اهمیت نمیده من از گشنگی بمیرم حتی!!!!زیادم اهل غیبت و طمع داره ب وسایلم 

چیکااارش کنم ی ماه دیگه اینجام رسما عصبیم کرده عوووضی😞😞😞😞😞

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا خونه نیستی بهترین جا خونس 

شرایطشو ندارم عزیزم داداش کوچیک دارم

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
رفتی توی ارامش مثلا درس بخونی یا عذاب بکشی؟

ینی کشته منو بااین رفتارش 

من خیلی مهربونم اما ن اینکه این زن بخواد ازم سو استفاده کنه🥺🥺

مامانم پشتم نیست همش بهش میگه اگ درس نخوند بهم گزارش بده درصورتیکه واقعا درس میخونم 

شرایطشو ندارم عزیزم داداش کوچیک دارم

در اتاقتو قفل میکردی یا میرفتی کتابخونه من زمان کنکور صبح سافت هفت نیم میرفتم کتابخونه تا هفت شب تاهارم میبردم شبم میامدم استراحت تا نه شب بعد درس تا دوازده سه ساعت میتونی تو خونه باشی دررو قفل کنی پانسیون خوابگاه جا خوبی برا درس نیست  حالا خودت میدونی

پس چجوری مهربونه؟؟؟؟😐😐😐

بخدا داره مارو گول میزنه خودشیطانه همش وجودش اذیتم میکنه

ینی کشته منو بااین رفتارش  من خیلی مهربونم اما ن اینکه این زن بخواد ازم سو استفاده کنه🥺🥺

شما یقینا هزینه کردی تا اونجا عضو شدی.مفتی نرفتی

پس رک و بدون تعارف حرفتو انتقادتو بهش بکن

خدایاشکرت❤️🙏
بخدا داره مارو گول میزنه خودشیطانه همش وجودش اذیتم میکنه

نه حالا قضاوت نکن...

تو پانسیون اتاق دارین؟؟؟

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
در اتاقتو قفل میکردی یا میرفتی کتابخونه من زمان کنکور صبح سافت هفت نیم میرفتم کتابخونه تا هفت شب تاه ...

میدونم قشنگم مجبورم آن شالله این یک ماه خدا تلاشمو ببینه ازاین وضعیت نجاتم بده

نه حالا قضاوت نکن... تو پانسیون اتاق دارین؟؟؟

تواتاقم دوربین هم بالا سرمونه