2777
2789
عنوان

تبلیغات اینستاگرام

129 بازدید | 8 پست

سلام خانما  

خانما من میخوام کارمو تو زمینه مانتو تو اینستاگرام شروع کنم ولی برای تبلیغات هزینه ها خیلی بالاست   

شما پیجیو میشناسین که هم تعرفه مناسبی داشته باشه هم پیجش و بازخوردش خوب باشه؟؟؟؟؟

ممنون میشم اگه بهم معرفی کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تو دیوار و با سلام و ترب تبلیغ بزار من اینجور کلی مشتری ثابت دارم الان فقط فالور داشتن که خوب نیست خیلیا فیک میفرستن برات بعد میگن بازخورد خوب داشت پنجاه تا مشتری داشته باشی اونا هم معرفی میکنن و اینجور کارت وسعت میگیره 

از تو دیوار و با سلام و ترب تبلیغ بزار من اینجور کلی مشتری ثابت دارم الان فقط فالور داشتن که خوب نیس ...

با فضای ترب و ...آشنا نیستم نمیدونم چجوریه بعد سبک کارم نمیدونم به اونجاها میخوره یا نه .زیاد اسپرت و ساده نیست

چقدره تعرفه ها؟

خیلیییی متفاوته از دو سه تومن تا چهل پنجاه به بالااااا

از طرفی نمیتونم زیاد هزینه کنم از طرفی اونایی که قیمتشون خوبه خیلیاشون اصلا بازخورد ندارن و همون مقدار هم زیادی میشه یعنی نمیصرفه 

تاز ه اینا قیمت استوریه پست که گرونترم

دنیز صادقی ۸۰۰ میگیره  ۱۶۰ کا سنا لایف هم د و ونیم  ۴۸۰ کا صبا مرشدی ۱۶ میلیون ۶۰۰ و خرد ...

خب شونزده تومن الان برام زیاده سرمایه چنردانی پای کارم نذاشتم 

اون دنیز خوب بود الان رفتم دیدم مرسی

بازم اگه میشناسین معرفی کنین   

سبک کارم زیاد اسپرت و ساده نیستتت

سلام قشنگم

من میگم یه سرچ بکن میانگین هزینه تبلیغات اینستاگرامی رو در بیار. درباره قوانین و ترفنداش کندوکاو کنم تا موفق باشی عزیزم

اهان راستی داشت یادم میرفت به این سایتم یه سر بزن

http://farzadnajafi.com/تبلیغات-در-اینستاگرام-سلبریتی-ها-و-اسر/

رامینا اگه تازه کارت رو شروع کردی و نمیتونی زیاد هزینه کنی به نظرم باید دایرکت مارکتینگ رو انتخاب کنی

خیلی میتونه بهت کمک کنه برای شروع کار

چون هزینه تبلیغات خیلی زیاده و این مهمه که در شروع کار اقتصادی استارت بزنی و این که کارتون مانتو هست یعنی مخاطبین شما بانوان هستند

با ارسال پیام به بانوان میتونی مشتری جذب کنی

واقعا از نی نی سایت ممنونم که اینقدر دوست داشتنی هستش :)