سلام شب بخیر ببخشید شوهرم اومد مجبور شدم برم الانم خوابیده که تونستم بیام
خب
بعد قضیه وکیله گیرهاش بیشترشد گوشی چک کردناش بیشترشد شماره وکیله گرفت زنگ زد اون با احترام گفت خانومتون از من چند تا سوال پرسیدن شوهرم هم فقط فوش ناموسی میداد اما اون یکلمه بی ادبی نکرد اصلا نمیفهمید که من فقط حرف زدم با طرف اونم یه جای عمومی حتی بردم جاشو نشونش دادم به مادرم زنگ زد گفت دخترت خرابه فاحشه هست مادرم خورد شد گفت به باباش نگو اون مرده گفت نه باید بگم مامانم زنگ زد به من گفت چکارکردی گفتم به جان خودم هیچی داداشم تازه به سن بلوغ رسیده بود زنگ زد به شوهرم که چرا خواهرمو زدی شوهرم هزارتا فحش داد بهش و گفت یا باید بیاد به من بگه گوه خوردم یا تو باهاش حرف نمیزنی هیچوقت من هم یه چشمم اشک بود یه چشمم خون فقط سعی میکردم مامانم اینا نفهمن زندگیم خرابه و میگفتم اره انقد خوبه فقط من اشتباه میکنم بعد یه مدت گفتم اینجور که نمیشه منو ببخش شاید توراس میگی من کار اشتباهی کردم بدون اجازه رفتم چکارکنم منو ببخشی گفت برام زن بیار هنگ کردم
یعنی چی گفت من رابطه سه نفره دوست دارم برام یکی بیار هووووف چه شب ها که نشستم زیر گوشش خوندم بلکه پشیمون بشه میگفت باید ببینی زنهای خراب چجور میان از در این خونه میرن بیرون تا بفهمی خراب نشی تحریم کامل بودم هیچ جا اجازه نداشتم برم این بیشترهم شد چطور؟
کرونا اومد و خونه نشینش کرد دیگه24خونه بود و منو میپایید