2777
2789
عنوان

اپاندیس تورو خدا بیاید

216 بازدید | 8 پست

سمت راست شکمم یهو درد گرف  جایی ک درد میکنه از نافم بالا تره احساس داغی میکنم کولر روشن میکنم سردم میشه ولی حالت تهوع ندارم نفسم درست نمیتونم بکشم تورو خدا بگید علائمش چیه

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  من خودم چند بار اینجوری شدم درد میکرد فکر میکردم اپاندیسه  مامانم دکتره می‌گفت تخمد ...

اخه تخمدان پایینه من شکمم درد داره

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏

الان اگه میتونی یک لیوان اب ولرم بخور و تا نیم ساعت بعد، غذا نخور .. میوه و غذای پخته بخور..‌میوه برای عصرانه.. صبحانه : نان سبوس دار، لبنیات کم چرب. روزی نیم ساعت قدم بزن یا نرمش .. فست فود،تنقلات، لبنیات پرچرب،ادویه، شکلات،قهوه،شکر،شیرینی، ترشی، غذای شور و مانده و سرخ شده،گوشت پرچرب،  نخورید.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم

ببین برای آپاندیس میخوان معاینه کنن اول از همه بین لگن راست و ناف یک خط در نظر میگیرن وسط اون خط رو فشار میدن اگر با برداشتنش درد بیشتر شد احتمال آپاندیس رو زیاد میکنه که بعدش میفرستن برای سونو، البته گاهی درد های مبهمی هم در ناحیه شکمی وجود داره که خب نیاز به بررسی بیشتر هست اگر ادامه پیدا کرد برو دکتر 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷