2777
2789
عنوان

توروخدا یه لحظه بیایین

268 بازدید | 16 پست

من چندماهی به شدت سرم تو گوشی بود حتی تا نصف شب. الان یک هفتس نمیتونم به گوشی نگا کنم چشمم که به نور گوشی میفته سرم سنگین میشه حالت تهوع میگیرم. الانم به زور تاپیک زدم. میترسم تومور گرفته باشم. کسی تجربه مشابه داره؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثل منی که،یمدت بیخیال گوشی شو مخصوصا شبا تو تاریکی(حالا یکی نیس به من بگه لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره😂)

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
بله. داره ضعیف میشه، ویا آستیگمات 😐

و فشار خونت، مینیمومت میزنه به گیجگاهت وبعد به چشمات، مواظب باش و دور گوشیرو فعلا تا 1هفته خط بکش✌🏻

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
مثل منی که،یمدت بیخیال گوشی شو مخصوصا شبا تو تاریکی(حالا یکی نیس به من بگه لالایی بلدی چرا خودت خواب ...

تو دقیق بگو چطور میشی؟ من الان تو نت سرچ کردم حتی به عفونت مغزی هم فکر میکنم. 

تو دقیق بگو چطور میشی؟ من الان تو نت سرچ کردم حتی به عفونت مغزی هم فکر میکنم. 

اولش بگم اصلا تو گوگل در مدرد این چیزا مطلب نخون که کلا نابود میکنه آدمو ولش کن،منم سر درد ندارم ولی سرم سنگینی میکنه جزئی بعضی وقتا سرم گیج میرفت ولی الان بهترم ضمن اینکه یه طرف بدنمم کمی بیحس شده بود خلاصه دکتر مغز و اعصابم رفتم گفت بیشتر بخاطر اعصابت هست 

از استرس خوابم نمیبره

نترس بابا من خودم بخاطر این فکرا شبا تا صبح بیدار بودم و افسردگی گرفته بودم . انقدرررررر علائم است که نشون بده ی چیز رو خدا نکنه اینطور بشی . بعدشم من خودم امروز کلا سرم سنگینی میکرد کلیییی علت داره من b۱۲ ام کمه از علائمش خستگی و ایناست توهم آزمایش بده واسه ی چیز دیگست بابا نترس استرس بدترین چیزه

اتفاقا منم گاهی صورتم بی حس میشه و گزگز میکنه. ام آر ای ندادی؟ 

والا دکتر به من گفت نیازی نیس برا ام آر آی بخاطر اعصاب یا بهم ریختگی هورموناست بعد از چند روز خوب میشه که شد البته قرص آرام بخش فلوکستین برام تجویز کرد