سلام خانم های عزیزم من دبار سقط داشتم سقط اول بی بی چکم منفی شد ولی بتا مثب عددش ۹۶ شد و بعد ۱۰ روز خونریزی کردم و سقط شد . بلافاصله بعد سقط وقتی پاک شدم اقدام کردم و سه ماه بعد باردار شدم این سریع بی بی و بتا مثبت و بعد ۱۵ روز سقط شد . پیش پزشک رفتم آزمایش سقط مکرر دادم متوجه شدم مشکل انعقاد خون دادم و این سری باردار شدم باید امپول بزنم . میخواستم بپرسم کسایی هستن که با این آمپول بارداری موفقی داشته باشن ؟ ایا زدنش سخته ؟ واینکه رو ی بچه تاثیر بدی نمیزاری تو روخدا جواب بدین من خیلی نگرانم ممنون از همتون
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.