2777
2789
عنوان

امپول انوکساپارین

10543 بازدید | 128 پست

سلام خانم های عزیزم من دبار سقط داشتم سقط اول بی بی چکم منفی شد ولی بتا مثب عددش ۹۶ شد و بعد ۱۰ روز خونریزی کردم و سقط شد . بلافاصله بعد سقط وقتی پاک شدم اقدام کردم و سه ماه بعد باردار شدم این سریع بی بی و بتا مثبت و بعد ۱۵ روز سقط شد . پیش پزشک رفتم آزمایش سقط مکرر دادم متوجه شدم مشکل انعقاد خون دادم و این سری باردار شدم باید امپول بزنم . میخواستم بپرسم کسایی هستن که با این آمپول بارداری موفقی داشته باشن ؟ ایا زدنش سخته ؟ واینکه رو ی بچه تاثیر بدی نمیزاری تو روخدا جواب بدین من خیلی نگرانم ممنون از همتون 

من زدم تا ۳۶هفته...تاثیر رو جنین نداره.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

تزریق زیر جلدی هست خودت میتونی بزنی مثل انسولین هست و سخت نیست

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی.خواهر شوهرم شرایطش مثه شما بود.

اولی و دومین بارداریش متوقف شد.توی سومین بارداریش روزی یکی میزد.

بچش سالمه سالمه

توی چهارمین بارداریش هم تا بی بی چکش مثبت شد شروع کرد آمپول زدن..الان بچه دوم هم دنیا اومده سالمه

#آبادان 🖤
سلام عزیزم خوبی.خواهر شوهرم شرایطش مثه شما بود. اولی و دومین بارداریش متوقف شد.توی سومین بارداریش ر ...

سلام عزیزم چقدر حالم رو خوب کردین با پیام هاتون اصلا روحیه گرفتم برای همتون صلوات میفرستم 

عزیزم امپول رو خودش تزریق میکرد و اینکه روی چهره ی بچه های تاثیری نزاشته ؟ ممنون از پاسخت 

سلام عزیزم چقدر حالم رو خوب کردین با پیام هاتون اصلا روحیه گرفتم برای همتون صلوات میفرستم  عزی ...

قربونت برم گلم.اصن نگران نباش...البته بهت حق میدم...

عزیزم نه تاثیری روی چهره نداشت...پسرش شبیه باباش شده...دخترش شبیه خودش.کپی خودشونن..

#آبادان 🖤