2777
2789
عنوان

کمممک شیردان شدن بچه۴ماه ونیم

992 بازدید | 36 پست

کسی میدونه بچه ای ک شیردان بچه چ علایمی داره؟

آیاتوسونومشخص میشه؟!!

من خودمم نمیدونم چجوریه وچی هس فقط شنیدم اگ کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشنیدم 

چجوری یعنی....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
علتش چی بود؟اون بیماریه لعنتی چی بود اخه؟من تو نت سرچ کردم اصلا چیزی نیومد

همون مریضی حالشوخیلی بد کرد عفونت بدنش هرروز بیشترمیشدسیستم ایمنی بدنش هی ضعیف وضعیفترمیشدکه نمیتونست باعفونت بجنگه پلاکتش خیییلی افت کرد روزی۳واحدبهش میزدن ولی بالا نمیرفت...داغونم داغون دارم میمیرم نمیتونم گریه کنم چون دخترم۶سالشه میفهمه گناه داره هربارگریمومیبینه میگه دیگ گریه نکن ماهم ی روز میمیریم  یواشکی گریه میکنم ک اون نبینه ناراحت نشه ولی خودمو بیخیال وسرحال نشون میدم بخاطر دخترم...خیلی سخته خیلی خداسرهیشکی نیاره😭😭

دکتر میگف این مریضی باعث میشه بدنش سلول دفاعی تولیدنکنه بخاطرهمون عفونت بدنش زیادتر میشه خیییلی بیماری بدیه گفتن آزمایش ژنتیک بدیم ببینیم ژنتیکه یااکتسابی ک آزمایششودادیم هنوز جوابش نیومده ۳ماه تا۶ماه زمان میبره ولی بچم ب جواب آزمایشم نرسید😭😭

دکتر میگف این مریضی باعث میشه بدنش سلول دفاعی تولیدنکنه بخاطرهمون عفونت بدنش زیادتر میشه خیییلی بیما ...

قربون دله شکستت بشم.خیلی سخته اصلا نمیتونم تصور کنم حالتو.واقعا هرچی بگم تسلای دل داغ دیدت نیست.

اما یه چیزی رو میخام بهت بگم.میدونستی بچه هایی که بی گناه و فرشته سرشت از دنیا میرن اون دنیا دم در بهشت وایمیستن.بهشون میگن چرا نمیرید داخل شما بی گناهید.میگن ما اینجا وایسادیم تا پدر مادرمون بیان و با اونا بریم داخل.یعنی اونا واسطه ی رفتن شما به بهشتن😭😭خدا الان خیلی به دله تو نزدیکه.همیشه میگم خدا هیچوقت کسی رو با داغ بچش امتحان نکنه.ب هرحال اینم امتحان الهی تو بوده عزیزکم.هرموقع یه گوش شنوا خاستی برای درد و دل به من بگو💔

خدابهت صبرجمیل عطاکنه💔💔😭😭

هرچی بگم داغی ازدلت نمیتونم بردارم خداهیچکسوبابچش امتحان نکنه..

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

خدا به دلتون صبر و آرامش بده منم یه پسر کوچولوی پونزده روزه از دست دادم چند سال پیش خیلی سخته از دست داد نوزاد امیدوارم زودتر به آرامش برسید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند