2777
2789

من امروز 23 پریودی هستم 

یک هفته پیش بعد رابطه مایع صورتی خیییییییلی کمرنگ دیدم سینه هامم خیییییلی درد میکرد که نمیتونستم سر سوزنی لمس یا اب تحمل کنم بهشون برخورد کنه، بدن درد شدییید هم داشتم 

امروز بی بی چکم درجا همون ثانیه مثبت شد ساعت یربع به ده بود یعنی ادرار اول صبح نبود 

کسی بوده با این علایم باردار بوده باشه؟؟؟ بنظرتون ممکنه اشتباه باشه؟؟؟!!!! کی برم ازمایش جواب میده؟؟؟ 

بچه ها من دو روزه دارم میرم باشگاه بدن سازی الان میترسم اگه جدی باردار باشم برام ضرر داشته باشه بنظرتون ضرر داره؟؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

ضرر داره نرو همین الانم میتونی بری آزمایش 

بی بی چک مثبته یعنی ۹۵ درصد درسته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بی بی چک اول صبح بزاری در ضمن وقتی بعد از موعدت رد شدی مریض نشدی باید بیبی چک بزاری نه الان

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

بارداری فک کنم ماه قبل تو پریودی حامله بودی نفهمیدی

عکس بیبی تو بزار

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
مثبته مخصوصا علائم هم دارین مبارکه

من اقدام به بارداری کردم هنوز تا موندم ۱۰ روز دیگه مونده بشدت بدن درد حوصله ندارم تنگی نفس سینه درد خفیف دارم ممکنه حامله باشم؟

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
ضرر داره نرو همین الانم میتونی بری آزمایش  بی بی چک مثبته یعنی ۹۵ درصد درسته

اخه 300 تومن پول شهریه دادم 

گفتم ببینم کسی تاحالا رفته باشگاه تو بارداری اخه تو اینترنت نوشته بود تازه خیلی هم مفیده برا بارداری

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
بارداری فک کنم ماه قبل تو پریودی حامله بودی نفهمیدی عکس بیبی تو بزار

اتفاقا ماه قبل از همیشه بیشتر خونریزی داشتم دقیق 6 روز 

الان عکسشو میزارم

من اقدام به بارداری کردم هنوز تا موندم ۱۰ روز دیگه مونده بشدت بدن درد حوصله ندارم تنگی نفس سینه درد ...

حساس شدن سینه ها یکی از علائم بارداریه ممکن باردار باشین

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
اخه 300 تومن پول شهریه دادم  گفتم ببینم کسی تاحالا رفته باشگاه تو بارداری اخه تو اینترنت نوشته ...

منم میرفتم باشگاه پرسیدم گفت اگر حداقل ۶ ماه قبل بارداری ورزش حرفه ای کرده باشی میتونی ادامه بدی وگرنه باعث سقط میشه 

باشه واقعا ۳۰۰ تومن جون خودت و بچت ارزش نداره 

بری بگی ممکنه پول رو پس بدن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
حساس شدن سینه ها یکی از علائم بارداریه ممکن باردار باشین

بدن درد و سر درد چی

من اقدام به بارداری کردم هنوز تا موندم ۱۰ روز دیگه مونده بشدت بدن درد حوصله ندارم تنگی نفس سینه درد ...

بسلامتی عزیزم هم ممکنه باردار باشی و هم ممکنه علائم تخمک گذاری باشه

منم میرفتم باشگاه پرسیدم گفت اگر حداقل ۶ ماه قبل بارداری ورزش حرفه ای کرده باشی میتونی ادامه بدی وگر ...

.وااای دور از جون اگه اینطور باشه نمیرم حالا گفتم فردا برم ازمایش بدم ببینم جوابش چیه بعد که جواب و گرفتم برم صحبت کنم ببینم چی میگن

بدن درد و سر درد چی

بدن درد رو نمیدونم فکر نکنم بازم تو نت سرچ کن

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
بارداری فک کنم ماه قبل تو پریودی حامله بودی نفهمیدی عکس بیبی تو بزار