2777
2789

دوتا پسر9 و 7ساله دارم چند وقته تو فکر دختر دار شدنم یعنی همیشه آرزو داشتم ولی دو دفعه قبلی که نشد   میدونم تو این دور و زمونه سخته سه تا بچه داشتن ولی هرجا دختربچه میبینم دلم میره   میگن تعیین جنسیت هم صد درصد نیست. 

کسی بوده بعد دوتا پسر دختردار شده باشه با تعیین جنسیت؟ به نظرتون کلا کاری درستیه اقدام کردن؟ 

خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوستام دو تا پسر داره

سومیش دختر شده

خیلیم تو گروه دلبری میکنه

هی‌میگه خدا نصیب همه بکنه

بد نیست

ولی دل اونایی که ندارن میلرزه. مث اون دوستم...

یکی چهار تا پسر داره.

خب بنده خدا شاید دلش خواست.

یکی‌از دوستامم دو تا پسر داشت

یهو پشت هم ۲ تا دختر خدا بهش داد.

پایان شب سیه سفید است

یه پیجه هست رژیم تعیین جنسیت میده تا نوددرصد جواب داده

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

توکل کن و برو تعیین جنسیت خب منم دو تا دختر دارم و سومی ام می‌خوام دختر بشه بهتر پسر هم بشه باز هم بهتر اما دوست دارم یه پسر داشته باشم هر چند دختر برام یکم فقط یکم شیرین تره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

چرا با سی میلیون میشه تعیین جنسیت کرد😅

البته این امار قیمت قبل گرونی هاست

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

تصمیم بچه آوردن نیاوردن شبا خودتونه ولی اگه میخوای جنسیت صددرصد باشه آی وی اف کنید

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
خیلی کم اغلب سومی هم همجنس دوتا قبلیا میشه.

ربطی نداره  بعد شیش هفت تا پسر هم ممکنه دختر بشه بچه  یا برعکس 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

از خدا فرزند سالم و صالح بخواهید‌ جنسیت مهم نیست

ولی کار خوبی میکنید برای بچه سوم اقدام میکنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....