2777
2789

اگه بفهمین بچه هاتون دوست پسر/دختر دارن واکنشتون چیه؟ 

اولا نخورینم خودم ۲۱ سالمه فقط محظ اطلاع اومدم بپرسم ک ببینم واکنشتون چیه باهاش کنار میاین و میزاریدش به عنوان جاهلی یا برخورد و تنبیه میکنین باهاشون

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

جوی که الان تو ایران حکمفرما هست،قطعا بچه‌هاشون رو تشویق هم خواهند کرد😅

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که فعلا مجردم ولی اگه دخترم دوست پسر نداشته باشه خودم براش پیدا میکنم 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

بهش بیشتر توجه کن ، محبت کن ، باهاش مثل یه دوست باش اصلانم تنبیهش نکن فقط مواظب باش گول نخوره 

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.
بستگی به سنش داره

مثلا الان پسرا تو سن ۱۵_۱۶ سالگی خیلی بچن ولی یه دختر ۱۵_۱۶ ساله قد یه زن بزرگ حالیشه الان ، تو این جور سنا

اقایون داداشایی که توی سایت هستن جا آباجی ماهستن😎سر به سر من نذارین تهش به دعوا و فوحش و در اخر لغو کاربری ختم میشه😀 وقتی یادم میاد کیا تو زندگیم واسم مهم بودن سرمو میگیرم بالا و تف میکنم تو آسمون تا برگرده تو صورتم:/حالا گیرم من لغو کاربری شم ؛ چی گیر تو میاد ها؟ کاربری چهار نفره هی نگین تاپیکه باهم فرق داره پس دروغه /: ایشششش

دخترم ۱۲ سالشه تو سن کم قطعا دوست ندارم این لحظه رو تجربه ک

اما خوب ۱۸ سالش بشه و ما پسره رو بشناسیم قبول می کنیم گمونم

برای پسرم هم همینطور

بازم میگم قطعا نه اما گمون کنم بتونم روابط دوستانه مو باهاشون ادامه بدم

🖤 
جوی که الان تو ایران حکمفرما هست،قطعا بچه‌هاشون رو تشویق هم خواهند کرد😅

اگه زیرنظرخانواده باشه چه عیبی داره مگه؟!

مثلا یکی هست دوست پسرنداشته و خانوادش نمیذارن برام خیلی فکرش عزیزه

حالامن مشکلی نداشته باشم بادوست پسر دخترم،باید قضاوت بشم یاحرفی بشنوم؟درحالی که کاملاناظرم به کارای دخترم

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍