2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الان همه اینایی که گفتن ندارم و فلان هم یعنی شعور ندارن؟ چه طرز فکر جالبی داری

ندارن فرق میکنه بعدم برای من آدمای هم سطح تو مهم نیستن ولی با این حرف ممکن کس دیگ ای بود ناراحت میشد

ندارن فرق میکنه بعدم برای من آدمای هم سطح تو مهم نیستن ولی با این حرف ممکن کس دیگ ای بود ناراحت میشد

باشه ریپ نزن خود بزرگ بین 😂🕳 

نظر خواستی نظر دادم فحاشی نکردم بهت که گارد میگیری 

ریپ زدی میگی ریپ نزن ازموتوری جنس میگیری بی لول؟ 😂

@نی_نی_یار_پنج  ایشون مشخصه دنبال دعوا هستن و توهین میکنن لطفا پیام های من رو بخونین و اگه چیزی بدی گفتم یا توهینی کردم بهشون بهم اخطار بدین تا ببینم مشکل از من الان که ایشون انقدر دارن میسوزن؟پیگیری کنین نمیخوام من مثل ایشون رفتار کنم باهاشون☺ 

@نی_نی_یار_پنج    ایشون مشخصه دنبال دعوا هستن و توهین میکنن لطفا پیام های من رو بخونین و ...

تویی که دنبال حرف دعوایی من گفتم با حرفات بقیه ناراحت نکن خوشحالم شدم که ایشون تگ کردین تا اخطار بگیری سوزشیم باشه از شماست نه ما 😂👊

تویی که دنبال حرف دعوایی من گفتم با حرفات بقیه ناراحت نکن خوشحالم شدم که ایشون تگ کردین تا اخطار بگی ...

من حرف بدی نزدم که بخوام بقیه رو ناراحت کنم تاپیکت هم ممنوعه درخواست فالو کردن چند بار دیدم نی نی یار پاک میکنه تاپیک رو