2777
2789

سلام خانوما ممنونم ازاینکه وقت میزارین وکمکم میکنین...❤

ماه بعد اولین تولد پسرمه 

میخوام جشن بگیرم بخاطراینکه شهرغریب زندگی میکنم بجز فامیلا با کسی رفت وآمد مناسبتی ندارم 

تعدادفامیلامم ۳۰،۳۵نفر میشن

حالا بنظرتون لباس چی بپوشم مناسبه؟ 

پیراهن بلند یا شومیز و شلوار؟

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
چندسالته؟؟

۲۵سالمه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شومیز شلوار چون کار داری به نظرم پیراهن دست و پا گیره یکم

حالا بجز کارو اینا بنظرتون پیراهن مناسبه مراسم خودمونیه یا شومیز شلوار؟

خانوم ها و آقایون با هم هستن؟ تولدش مبارک.

نه عزیزم فقط خانوما و بچه ها

خیلی ممنونم

حالا بجز کارو اینا بنظرتون پیراهن مناسبه مراسم خودمونیه یا شومیز شلوار؟

هر دوتاشم خوبه اگر خیلی خودمونیه شومیز شلوار بپوش 

گر چه الان دیگه خودمونی و غیر خودمونی نداره همه تو همه مراسم حسابی به خودشون میرسن 

خدایا دنیات خیلی قشنگه اگه آدما بزارن😔
هر دوتاشم خوبه اگر خیلی خودمونیه شومیز شلوار بپوش  گر چه الان دیگه خودمونی و غیر خودمونی نداره ...

ممنونم از کمکت❤

به نظرم پیراهن بپوش

نظر خودمم برگشت سمت پیراهن