2777
2789
عنوان

عمه های بابام از ساعت ٩ صبح اومدن خونه مون😑

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 25 پست
نیروی عمگیشون قویه    

😂😂

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا همه عمه ها رو مخن والا مامانامون حق دارن

حق:))) 

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
من اصلا نمیدونم بابام عمه داره یا نه😐😂

ماهم اصلا خوشمون نمیاد خونه شون بریم ولی اونا میان😑

کجایید؟  توی این گرونی؟  سیب زمینی کیلویی 15000 تومان.  روغن 800 گرمی 60000 تومان& ...

نمی خوان که براشون یک کیلو روغن براشون بزارن

دیگه یه مهمون اومده یه نهار و شام میدن و یه مدل غذا درست می کنن

لامصب   باید  میگفتین کرونا داریم یا این ویروسه دیگ میرفتن .. .کم کم سرفه کن الکی یا بگو ...

اینا پر رو تر از این حرفا هستن😂😐

نمی خوان که براشون یک کیلو روغن براشون بزارن دیگه یه مهمون اومده یه نهار و شام میدن و یه مدل غذا در ...

میدونی  چیه... 

من یک روز برم خانه  خانواده شوهرم نهار بخورم. 

اونها یک هفته میان میمونند.... 

از اول زندگیم اینطوری بوده... 

ما یک شهر دیگه هستیم. 

همیشه ما باید سواری بدیم! 

میدونی  چیه...  من یک روز برم خانه  خانواده شوهرم نهار بخورم.  اونها یک هفته م ...

تو جلوشون املت بزار

ما 5 تا عروسی داریم. 

رو دربایستی باهمدیگه کنار گذاشتیم

خیلی وقتها رفتیم املت گذاشتن و ما به دل نگرفتیم. چون می دونیم با بچه نمیرسن غذا درست کنن

و اینکه خونه ما هم بیان باز پیش اومده غذای ساده درست کردیم