2777
2789

نظرتونو نسبت به نوع نوشتارش بگید

در ادامه

این متن یهویی که نوشتم شما رو یاد کسی ننداختتون؟ چرا؟... 

آه ای تمام بی تمام من چرا چنین دل میبری ز من؟
نمیدانی... نمیدانی که من در برابرت تماما خلع سلاحم پس آن قدر زیبا نگاه نباش... چشمانت را که به چشمانم می دوزی قلبم تمایل به ایستادن می‌کند زیرا تا کنون فقط برای تو میتپیده و حال که نگاهی ز تو دیده آرامش ابدی اش را یافته است... کاش میشد ز من خبردار بودی از حال و احوالم از احساساتم از جوشش و بی تابی که در وجودم پدید آوردی
کاش در قلب و ذهن و روحم چنین رخنه نکرده بودی درست است عاشق چنین چیزی نمی‌گوید اما من دور از تو و تو دور از من من به یاد تو و تو بی یاد من... می‌بینی؟حق دارم چرا که تنها بی قرار و مجنون منم و این عشق ثانیه به ثانیه کوه وار سنگینی اش را بر روی قلبم بیشتر 
احساسم به تو چنان پاک و زلال است که هیچ تمثیلی برایش در این جهان نخواهد بود آن قدر که از پاکی این عشق گاه و بی گاه اشک میریزم.
این روزها هوای دلم بارانی تر از همیشه است... بی همدمی بد دردیست ای همدم و همراه رویاهایم نمیدانی که کسی نه مرا درک می‌کند نه عشقم را می فهمد. در این دنیا سهمم از عشق فقط قضاوت است و بس. روحم خسته تر از همیشه است نمی‌داند چگونه آرامشش را در آغوش کشد دائم بی تابی می‌کند صبح ها برای برگشتن به جسمم هیچ تمایلی ندارد گویی میخواهد آزاد و رها به دور از این دنیا و تمام احساسات زمینی اش.. و به دور از تویی که ارزشمندترینِ هستی من هستی در آسمان باقی بماند، گویی می‌خواهد دور از جنون تو آرامش را تا ابد زندگی کند... در خواب ابدی اش.... 
فقط اینگونه می‌تواند با غم دوریت که همراه همیشگی اوست سبک بال پر بکشد و دست از تمامی تعلقات دنیوی اش بردارد...چرا در رسم این دنیا رسیدن نیست... کاش خبردار بودی ز من.... کاش بی‌خبر شوم ز تو

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

کراشم۰❤️‍🩹🚶🏻‍♀️

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراشم۰❤️‍🩹🚶🏻‍♀️

کراش دور یا نزدیک...؟ (:

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
حسش نبود کامل بخونم

بازم گلی به جمالت... (:

اولاش خوندم  اره😍

👌🙂

کراش دور یا نزدیک...؟ (:

نمیدونم فرقش چیه فقط من خیلی میخامش اونو نمیدونم

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
نمیدونم فرقش چیه فقط من خیلی میخامش اونو نمیدونم

منظورم این بود شخص نزدیکی هست یا دور... 

ان شاءالله که برسی بهش... 

منظورم این بود شخص نزدیکی هست یا دور...  ان شاءالله که برسی بهش...

دوره

مرسی عزیزم

من نمیدونم چرا افتادم یاد گابریل گارسیا مارکز😅اونو توی ذهنم تصور کردم

چه خوب که یادآور همچین شخص بزرگی بود... (: