2777
2789
عنوان

نوزده سالمه پیر شدم

303 بازدید | 27 پست

خط لبخند دارم .پوستمم چروکای ریز داره .موهام چنتایی سفید شده دندونام جنسشون آهکیه ی دوباری همینطوری افتادن هیچی دیگع مرسی خدا.😄😄 وزنم 47 قد 158 ریز میزم هستم همسایمون کلاس چهارم بود اونده بود بهش ریاضی یاد بدم اختلاف قدمون فاحش بود ی خورده درشترم بود .دلم خیلی گرفت 😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دندونات یه لمینت کن 

مو هاتم رنگ خوشگل موشگل

چروکات هنوز زوده وگرنه میگفتم برو فیلر بزن

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

دندون که درمان داره 

قد و وزنت که خوبه و منجر به کم سن به نظر رسیدنت می شه 

اون دختر چهارم دبستانی نسبت به متوسط قد خانم های ایرانی استثنا محسوب میشه پس جای نگرانی نداره

پوستت هم بری دکتر و مکمل های خوب استفاده کنی می تونی نجاتش بدی 

من از یازده سالگی از یه دونه تار موی سغید شروع شد ولی الان تعدادش به نسبت سنم زیاد نیست و هنوز کم سن و سال به نظر می رسم می خوام بگم رو چهره ام اثر نگذاشته  

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

منم بیست ویک سال..موهام تعدادیشون سفید..شماره عینک چشم چپ سه..قلبم شکسته..ولی هنوزم امید دارم..دستشو گرفتم و امیدم منو گرم میکنه..هر لحظه دنیانو میشه..من الان تو شادترین حالتم همه چیز به من تعلق داره..من از ترس آزادم

غم تو را زدست آسان ندهم

لمینت ی دویس میلیونی میشه😄 

نه عزیزم دویست میلیون نمیشه 

الان کسی بخواد کاملا ایمپلنت کنه دویست میلیون میشه یعنی اصلا دندون نداشته باشه و بخواد همه رو ایمپلنت کنه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»