2777
2789
عنوان

چیکار کنم اخع 😭🥺 بیاین

98 بازدید | 2 پست

سلام من یه دوستی (دختر) داشتم که از ابتدایی باهم دوست و همکلاسی بودیم . همیشه و همه جا کنارم بود و همدردی میکرد توی بدترین شرایطم . البته منم جبران کردم کادو خریدم براش بخاطر دوستیمون . بخاطر کلاس های انلاین هم بیشتر چت کردیم و صمیمی تر شدیم. بعد پارسال سر یه مسئله چرتی بهم زدیم و دعوامون شد ‌‌‌‌و یه طور تمسخر امیز باهام حرف میزد . به هرحال رفیق بودیم . مثلا یه شلوغی میشد تو خانواده که باعث میشد ارامشم رو از دست بدن بهش میگفتم که مثلا اه اینا خیلی سر و صدا میکنن و اینا ( اونم اینارو میگفت) بنظرم عادیه خب اما اخرش مسخرم کرد که تو گلایه خانوادتو پیشم میکردی ولی اونممم میکرد خب بیشتر از من . یکمم نسبت بهش سرد شده بودم چون هم زیادی مغرور بود و هم درونگرا بود و من برونگرا ، اینجوری که نمیتونست احساساتش رو بروز بده برام سخت میشد که هیچ حس اشکاری به رفاقتمون نداره و هرچی هست تو دلشه...اما از طرفی هنوزم دوسش دارم و هنوزم عکسای دونفرمون رو پاک نکردم 🥺🥺 به هرحال ادما تو دعوا اعصابشون خورد میشه یه چیز بی فکر میگن.اما اون یه دوست همدرد ، پایه ، اهل حسادت نبود ، خوشحالیه من خوشحالی اون بود ، با هم امتحاناتو میدادیم 🥺 بعد خانوادشم میشناختن کاملا منو و خیلیی دوسم داشتن . بعد اینم بگم که الان همکلاسیم و هنوزم باهم حرف میزنیم اما نه به عنوان رفیق! خیلی سرد و فوقش موقع پخش کردن برگه های امتحانی بخوام اسمشو صدا بزنم یا... میخوام بگرده بنظرتون کارم درسته؟

نه دختر جون کسی که تهش وقتی کم میاره مسخره میکنه و خودشو دست بالا بگیره مخصوصا رفیق آدم باید ۹شب بزا ...

حرف شمام درسته 🥰 ولی اخه برای خودمم پیش اومده که تو دعوا یه حرفای بی فکری زدم و بعدش پشیمون شدم وو کلا منم حرفای خوبی بهش نزدم 🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.