2777
2789
شما رفتی؟

با یکی دوستم اون خیلی چیزارو از نوجوانی میدید طی یه اتفاق بعد راجبش حرف میزدیم سربه سرم میذاشتن نرو دنبالش دیگه راجبش حرف نزدیم بدرد نمیخوره اگر خدا بخواد پرده از جلو چشمات میره کنار اینا تاریکی قابله دیده خدا بخواد روشناییو میبینی نور حق چیزای خوب نرو دنبالش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای غلط کردم

به همین برکت قسم 

خواهرمن روزنش رو 13سالگی باز کرده بود و تا 18سالگی یه چیزایی میدید ب چشم ما نمیومد هر شب خواب نداشت ما فکر میکردیم توهم زده بخدا قسم عذاب کشیدیم تا چشم سومش بسته شه الان تازه دوساله خوب شده

خدا خواست من بیام تاپیکت بهت هشدار بدم اشتباه خواهرمو نکنی لطفا نکن عزیز

😐
به همین برکت قسم  خواهرمن روزنش رو 13سالگی باز کرده بود و تا 18سالگی یه چیزایی میدید ب چشم ما ...

ای وای چه بد...من پیجاشونو دیدم فکر میکردم یک مراقبه و مدیتیشن فقط هست

تو رو خدا انقدر ساده نباش گلم 

مدیتیشن بحثش جداس اون برای افزایش تمرکزه 

باز کردن چشم سوم ب همین راحتیا نیس 

از آرامشی ک الان داری لذت ببر زندگیتو سیاه نکن

😐

چشم سوم ب خواسته خدا بعد از مرگ باز میشه برای همینه ک تو برزخ یه چیزایی میبینی ک اینجا نمیدیدی

اگه کسی قبل از مرگش بزور بازش کنه دقیقا انگار تو اون دنیاس 

😐