2777
2789
عنوان

فوبیاتون چیه؟ همه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 45 پست

از رو اتوبوس افتادن رو سقفش. مثل قطارا در حال حرکت ولی من فکر میکنم بیشتر تخیلی بوده تا واقعیت. از مکان تنگ هم بدم میاد احساس نفس تنگی میکنم مثلا سقف نزدیک بهت باشه یا مثل قبر. البته بیماری قبلی هم دارم شاید به خاطر اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریکی

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

آب

حتی آبی ک تو سینک جمع بشه

البته بچه بودم س بار غرق شدم شاید بخاطر اونه

حتی از دوش حمام دلهره میگیرم

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
من عاشق اتیشم

نه حتی توی چهارشنبه سوری یه آتیش کوچیک روشن میکنیم از روش میپرن اصلا سمتش نمیرم یعنی فقط چوبای سوخته میمونه نمیرم بپرم اینقدر میترسم

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️
نه حتی توی چهارشنبه سوری یه آتیش کوچیک روشن میکنیم از روش میپرن اصلا سمتش نمیرم یعنی فقط چوبای سوخته ...

من انقدراتش دوست دارم چندبارنزدیک بودخونمونواتیش بزنم یه قسمت ازحیاط داییم روهم سوزوندم

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
من انقدراتش دوست دارم چندبارنزدیک بودخونمونواتیش بزنم یه قسمت ازحیاط داییم روهم سوزوندم

یاخدا😰

خب چیشد بعدش؟؟؟ 

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️