2777
2789
عنوان

دلم برا خانوادم میسوزه

262 بازدید | 13 پست

ما خانوادمون ابنجوریه که وضع مالیمون از بقیه فامیل پایین تره و خیلی وقتا یه رفتارایی دیدیم که ترجیح دادیم دیگه باهاشون کمتر رفت و آمد داشته باشیم. دوست خانوادگی هم نداریم.

اگرم بخواییم بزنیم از خونه بیرون 

خونمون حاشیه شهره که تقریبا زیاد مغازه دورمون نیست. و تا مغازه ها حدود 20 دقیقه پیاده روی باید کرد. 

ازطرفی بابامم بیشتر وقتا سرکاره یا خسته است و نمیتونه ببرتمون بیرون. (بیرونم که میریم کسی نیست باهاش بریم. دلمون وا نمیشه)، از طرفی اونقدرم مخارج بالاست که آدم نمیتونه زیاد بره بیرون چیزی بخوره یا بره خریدی چیزی. منو مامانمم رانندگی بلد نیستیم. مجبوریم بمونیم خونه. داداش کوچکترمم همبازی نداره. خیلی دلم براش میسوزه. تو این سن باید بازی کنه و شاد باشه ولی همش تو خونه کز کرده پای گوشی. بچه های کوچه و محله هم خیلی بی ادب و ظلمن و اذیتش میکنن واسه همین کوچه هم نمیره بازی کنه. و خب همه عمرمون همینجوری داره میگذره تو خونه... روز به روز همه چیز داره مسخره تر میشه... افسردگی دارن میگیرن مامان و داداشم😔 هرچی فکرمیکنمم کاری از دست من بر نمیاد😔خواستم یکم درد و دل کنم بگم شما فکری به ذهنتون نمیرسه؟ 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بنظرم خودت برو کلاس رانندگی بعدش سه تایی برید بیرون

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم این روزها فقط برای خانواده شما نیس خیلیا کلی مشکل دارن.شما اگ میتونی شرایط خونه رو شاد کن.بعضی وقتا بی برنامه بودن و افسردگی خودش بیشتر باعث ناراحتیه.اگ توی خونه هم بشه شاد بود این روزا زود میگذره...زندگیتون گرم

دارم از زلف سیاهش گلہ،چندان ک مپرس....

عزیزم بخدا همه همین جورین انشاءالله خدا دلتون رو شاد کنه،،،منم تو شهر زندگی میکردم اما چندساله ازدواج کردم اومدم روستا هیچ فامیلی یا پدر مادرم نزدیکم نیستن،،،شوهرمم تنها جایی نمیزارع برم یه دختر چهارساله هم دارم اینارو گفتم بدونی فقط شما این شرایطو ندارید

همه عالم و آدم که مشکل دار شدن اینطوری 

چقدر نقش قربانی به خودتون میگیرید 

خب تو خانواده تون فقط یه نفر سرکار میره طبیعیه که مشکل مالی باشه 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
عزیزم بخدا همه همین جورین انشاءالله خدا دلتون رو شاد کنه،،،منم تو شهر زندگی میکردم اما چندساله ازدوا ...

ممنون ان شالله شماهم مشکلاتتون حل بشه

مشکل بزرگتر اینجاست که من الان دانشجو ام و یکی دوماهه که حضوری شدیم و اومدم خوابگاه. و مادرم ووداداشم بیشتر تنها شدن. همش بهشون فکر میکنم و غصه میخورم. امروزم زنگ زدم با داداشم حرف بزنم خیلی ناراحت بود بغض داشت.