happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 عنوان کیا قرص سیپروترون کامپاند مصرف کردن؟ چطور بوده؟ 600 بازدید | 12 پست من برا اولین بار 24 روز عقب انداختم بعد خود به خود پری شدم درصورتی ک منظم بودم دکتر سونو نوشت و ازمایش فولی هام ریز بودن دکتر برام قرص سیپروترون نوشت دوماه مصرف کنم ضرر نداره؟ و تنظیم میشه ایا؟ 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃 1401/03/07 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نررگسس عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 3211 من میخورم اشتهام خیییلی زیاد میشه و عفونت میگیرم داخل عوارضش هم نوشته اینارو قطع که میکنم خوب میشم
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 من میخورم اشتهام خیییلی زیاد میشه و عفونت میگیرم داخل عوارضش هم نوشته اینارو قطع که میکنم خوب ... خونریزی رو کم نمیکنه برا شما؟ شنیدم عوارضش اینه و اینکه تنظیم شد پریود شما؟ 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
نررگسس عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 3211 خونریزی رو کم نمیکنه برا شما؟ شنیدم عوارضش اینه و اینکه تنظیم شد پریود شما؟ خیلی کم میشه ، همینکه خونریزی رو کم میکنه باعث میشه کیست تشکیل نشه ، بخاطر همین برات دکتر نوشته
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 خیلی کم میشه ، همینکه خونریزی رو کم میکنه باعث میشه کیست تشکیل نشه ، بخاطر همین برات دکتر نوشته ... ینی به نظرت خوبه بخورم؟ برا تنبلی و کیست و تنظیم پریودی چون چهار پنج ماه دیک میخوام اقدام کنم 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
نررگسس عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 3211 خونریزی رو کم نمیکنه برا شما؟ شنیدم عوارضش اینه و اینکه تنظیم شد پریود شما؟ بله تنظیم شد من چون عوارص داره برام دو دوره مصرف میکنم تا چن ماه تنطیم میشه دوباره بعد از چند ماه دو بسته ی دیگه میخورم چن ماه پشت سرهم نمیخورم
نررگسس عضویت: 1399/05/04 تعداد پست: 3211 ینی به نظرت خوبه بخورم؟ برا تنبلی و کیست و تنظیم پریودی چون چهار پنج ماه دیک میخوام اق ... اره عزیزم بخور اگه دکتر داده ، چون داروی تنبلی و کیست فقط همین قرصای ضد بارداری هستش
5صبحی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 118 خونریزی رو کم نمیکنه برا شما؟ شنیدم عوارضش اینه و اینکه تنظیم شد پریود شما؟ اره منم که میخورم خون ریزیم کم شده
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 بله تنظیم شد من چون عوارص داره برام دو دوره مصرف میکنم تا چن ماه تنطیم میشه دوباره بعد از چند ماه دو ... تنبلی هم برطرف شد؟ 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 اره منم که میخورم خون ریزیم کم شده تنبلی بر طرف شد؟ تنظیم شد پریودتون؟ 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
happy_girl_md مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 695 من دوماهه میخورم یکم افسرده شدم تنبلی بر طرف شد؟ پریود منظم شد.؟ 🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼 👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️ 🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
5صبحی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 118 تنبلی بر طرف شد؟ تنظیم شد پریودتون؟ هنوز دوره ی درمانم تموم نشدهاما خب آره تاثیرشو دارم میبینمصورتم به خاطر تنبلی جوش داشت و الان بهتر شده و....