2777
2789

من برا اولین بار 24 روز عقب انداختم 

بعد خود به خود پری شدم 

درصورتی ک منظم بودم 

دکتر سونو نوشت و ازمایش 

فولی هام ریز بودن 

دکتر برام قرص سیپروترون نوشت دوماه مصرف کنم 

ضرر نداره؟ 

و تنظیم میشه ایا؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
من میخورم اشتهام خیییلی زیاد میشه و عفونت میگیرم داخل عوارضش هم نوشته اینارو  قطع که میکنم خوب ...

خونریزی رو کم نمیکنه برا شما؟ 

شنیدم عوارضش اینه 

و اینکه تنظیم شد پریود شما؟ 

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونریزی رو کم نمیکنه برا شما؟  شنیدم عوارضش اینه  و اینکه تنظیم شد پریود شما؟

خیلی کم میشه ، همینکه خونریزی رو کم میکنه باعث میشه کیست تشکیل نشه ، بخاطر همین برات دکتر نوشته 

خیلی کم میشه ، همینکه خونریزی رو کم میکنه باعث میشه کیست تشکیل نشه ، بخاطر همین برات دکتر نوشته  ...

ینی به نظرت خوبه بخورم؟ 

برا تنبلی و کیست و تنظیم پریودی 

چون چهار پنج ماه دیک میخوام اقدام کنم 

خونریزی رو کم نمیکنه برا شما؟  شنیدم عوارضش اینه  و اینکه تنظیم شد پریود شما؟

بله تنظیم شد من چون عوارص داره برام دو دوره مصرف میکنم تا چن ماه تنطیم میشه دوباره بعد از چند ماه دو بسته ی دیگه میخورم 

چن ماه پشت سرهم نمیخورم

ینی به نظرت خوبه بخورم؟  برا تنبلی و کیست و تنظیم پریودی  چون چهار پنج ماه دیک میخوام اق ...

اره عزیزم بخور اگه دکتر داده ، چون داروی تنبلی و کیست فقط همین قرصای ضد بارداری هستش 

بله تنظیم شد من چون عوارص داره برام دو دوره مصرف میکنم تا چن ماه تنطیم میشه دوباره بعد از چند ماه دو ...

تنبلی هم برطرف شد؟ 

اره منم که میخورم خون ریزیم کم شده

تنبلی بر طرف شد؟ 

تنظیم شد پریودتون؟ 

من دوماهه میخورم یکم افسرده شدم 

تنبلی بر طرف شد؟ 

پریود منظم شد.؟