لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3645 عنوان روز جهانی بهداشت قاعدگی مبارک ❤ 159 بازدید | 8 پست .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی... 1401/03/07 | 19:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91477 وای هرروز اینو میگن معلوم نیست کیه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3645 🙌🏻🤭 🤩 .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3645 وای هرروز اینو میگن معلوم نیست کیه امروز بود ، بیست و هشتم ماه می ، روز جهانی .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
گربه_سیاه_ عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 468 دلم میسوزه پریودی هم روز داره پسرا ندارن/: توی نی نی سایت یجوری رابطه جنسی رو عجیب و خجالت اور جلوه میدن که گاهی حس میکنم همه رو لک لک اوردن جدی جدی
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3645 دلم میسوزه پریودی هم روز داره پسرا ندارن/: روز جهانی پریود برای اطلاع رسانی راجع به بهداشت پریود و ... .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
sogoliam72 عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2524 حالا میشه اینو استوری گزاشت یا نه😅😀مثلا روز جهانی خونریزی مبارک ملت فک میکنن جایی جنگ شده کشت و کشتار راه افتاده وااای😅😅
لاناdelrey مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3645 حالا میشه اینو استوری گزاشت یا نه😅😀 مثلا روز جهانی خونریزی مبارک ملت فک میکنن جایی جنگ شده کشت و ... اره من خودم استوری کردم تو پیج شخصیم . مشکلی هم پیش نیومد .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...