2777
2789
عنوان

به همفکریتون نیاز دارم .در مورد کار بیرون از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست
به نظرم چون شرایط رفت و امدت انقدر راحته یه مدت برو سابقه کار بشه برات

مسولش هم همینو گفت .می‌گفت هر جا بری میتونی بگی کجا سابقه داشتی .من تو خونه دیونه شدم .کلی هزینه کردم تا مدرکمو گرفتم .شوهرم میگه حیفه .تو خونه افسرده میشی . مخصوصااینکه بچه ها هم مدرسه میرن

اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا؟؟ برای چه مقطعی اینجور هست که شما میگید؟ 

کلا معلم کم شده به شدت 

چون سونامی بازنشستگان به وجود اومده 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو عزیزم تایمش خیلی خوبه و سابقه کار میشه برات

ممنون از اینکه جواب دادی عزیزم.همسرم هم میگه مثلا موندی خونه .خب لااقل یه کاری برای خودت کردی 

اللهم عجل لولیک الفرج
عاره واقن حداقل یک و نیم  بهت بدن بیمتم ک نمیکنن صد در صد  حالا میخای واسه تجربه بری خوبه ...

آره قبلاً کار کردم البته رایگان .برای کارورزیم .ولی این چون نزدیکه .میگم سابقه برام میشه .بخوام خودم مهد بزنم 

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنون از اینکه جواب دادی عزیزم.همسرم هم میگه مثلا موندی خونه .خب لااقل یه کاری برای خودت کردی 

آره تایمش خیلی کمه بعد محیطشم خوبه

حقوق مربی های مهد خیلی کمه توقع حقوق قانون کار نداشته باش.. بعدشم شما بخاطر درامد نرو به مزایای دیگش فکر کن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
آره قبلاً کار کردم البته رایگان .برای کارورزیم .ولی این چون نزدیکه .میگم سابقه برام میشه .بخوام خودم ...

ببین سابقه وقتی واست حساب میشه ک بیمت کنه اگ بیمه نمیکنه سابقه نیس و اونجوری بدرد نمیخوره ک بخای بعدن باهاش کار پیدا کنی یا حتی مهد بزنی 

بش بگو بیمت کنه وگرنه فایده نداره

ببین سابقه وقتی واست حساب میشه ک بیمت کنه اگ بیمه نمیکنه سابقه نیس و اونجوری بدرد نمیخوره ک بخای بعد ...

چرا بازم سابقه حساب میشه

من جایی یه ماه کارآموزی رفتم تو رزومم به عنوان سابقه کار زدم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن