دخترم مدرسش تموم شده میخوام یه مسافرت ببرمش ، بچه کوچیک هم دارم
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هم جنوبیم...اتفتقامنم ساری رو انتخاب کردم،ولی هیچ اطلاعی از آب و هوا و جاهای دیدنیش ندارم...فقط چون از اینجا بلیط هواپیما به نسبت ارزون تره دلم میخواد بچه ها رو ببرم...اگه چیزی گفت کسی منو هم لایک کنید بی زحمت
آب وهوای شمال رو نمیشه دقیق پیش بینی کرد وسط تابستون بهو تغییر میکنه وحسابی خنک میشه، الان هواخوبه وهنوز جاهاییکه به دریا مشرفه شرجی نشدن اگرهم بارندگی بشه بارونهای بهاری داره این فصل و مدوام نیست به اون صورت
آب وهوای شمال رو نمیشه دقیق پیش بینی کرد وسط تابستون بهو تغییر میکنه وحسابی خنک میشه، الان هواخوبه و ...
ممنون عزیزم
انشاالله که بیایم هوا خوب باشه
بیشتر نگرانیم بابت پسر کوچیکمه .
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
ممنون عزیزم انشاالله که بیایم هوا خوب باشه بیشتر نگرانیم بابت پسر کوچیکمه .
دقیقا نمیدونم کدوم سمت تشربف میبرید، رشت درحال خاصرهواعالیه،ان شالله زمان سفرشما هم هرجاکه هست هوا خوب باشه وخوش بگذره بهتون، شمال حتی تابستون هم تشریف میاریدبرای احتیاط یه لباس مناسب بارندگی وهوای خنک هم همراه داشته باشید صرفا بخاطربچه کوچک که یهوغافلگیرنشید
دقیقا نمیدونم کدوم سمت تشربف میبرید، رشت درحال خاصرهواعالیه،ان شالله زمان سفرشما هم هرجاکه هست هوا خ ...
میریم خزرآباد عزیزم .
انشاالله
ممنون گلم