یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست من پیش دکتر مهدی هاشم آقایی اسلیو کرده تقریبا 40 کیلو توی دو سال کم کرده ، هیچ عوارضی نداشت جز اینکه موهاش بخاطر جذب ویتامین یه مقداری ریزش داشت که با مکمل هایی که دکترش داد بر طرف شده البته بگم خودشم دیگه هم ورزش میکنه هم غذا زیاد نمیخوره خیلی باید در مورد دکترتون تحقیق کنید عملی نیست که پیش هر کسی انجام بدید حتما باید با سابقه و متخصص باشه ایشون ده سال سابقه و بیش از 7000 عمل موفق در زمینه لاغری داشتن آدرس: بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳ این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
امبدینگ یه نوع طب سوزنی کاشت نخه میگفت طی ۷ یا ۸ ماه ۲۰ کیلو کم میکنی منم تا حالا انجام ندادم وقت گرفتم ۱۱ خرداد قراره برم انجام بدم خواستم بدونم شما تجربه اش رو داشتی یا نه؟
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲