2777
2789
عنوان

اونایی که شنا بلدین...

123 بازدید | 8 پست

من از ده سال پیش دوره های شنا رو کامل گذروندم با این که سالهاست قسمت شنا میکردم ولی همچنان یه فوبیای عمیقی نسبت به آب دارم حتی اگه تو کلیپ دریا رو ببینم یه حس استرس لحظه بهم دست میده اتفاق بدی هم تو آب برام نیوفتاده، سالهاست درگیر این مسئله حمله استرسی شدیدی موقع دیدن آب بهم دست میده کسی با من هم مشکل هس؟ تونستین این مشکل رو درمان کنین؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من به رفیقم میگم بیا بریم شنا با هم باد بگیریم نمیا میترسه استرخ بره حامله شه😂💔😂😂

چه طوری حامله بشه؟🥴

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه اینه ک باهاش رو به رو بشی
دریا ساحل استخر وقتی دیدی مث چی بری سمتشون و توشون شنا کنیمن خودم هر روز از کنار دریا رد میشم پیاده روی میکنم غروب رو نگاه میکنم
و هر روز با خودم میگم بههههههههه به عجب دریاییه عجب اسمونی عجب غروبی الهی شکر ک میتونم ببینمش و ازش ارامش بگیرم
پس بیا ازش لذت ببر با ور به رو شدن باهاش
اسون نیست ولی میشه

دقیقا منم همینم کلیپ اب ببینم نفسم میگیره استرس میگیرم از رودخونه و دریا و اینا متنفرم و به شدت میترسم زیر دوش حموم نمیتونم صورتمو بگیرم حالت خفگی دارم

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

من تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه اینه ک باهاش رو به رو بشی دریا ساحل استخر وقتی دیدی مث چی بری سمتشون و ...

آخه قبل کرونا هفته ای سه بار استخر میرفتم همشم تو عمیق شنا میکردم ولی تا شنا میکردم برسم به ته عرض به شدت استرس داشتم استخر همیشه به دهنم زهر میشد

دقیقا منم همینم کلیپ اب ببینم نفسم میگیره استرس میگیرم از رودخونه و دریا و اینا متنفرم و به شدت میتر ...

منم همین حس رو دارم😖

بخدا تو دلم موند یه رودخونه ای چیزی باشه شده بتونم انگشتمو بزنم تو اب😓ولی خب میترسم 

من تو استخرم شنا میکنم تو عمیق منتها جونم به لبم میاد از استرس