2777
2789
درد زایمان تمام دلت و کمرت درد میگیره ول میکنه ن یه طرفش

یعنی طبیعیه؟؟

بچه هم لگد میزنه بدتر میشه

قرص واژینالم برا عفونت استفاده میکنم نمیدونم بخاطر اون هست یا ن

دیگ موندم😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی طبیعیه؟؟ بچه هم لگد میزنه بدتر میشه قرص واژینالم برا عفونت استفاده میکنم نمیدونم بخاطر اون هس ...

قرص عفونت رو ک حتما باید بخوری 

عفونت داشته باشی زایمان زودرس میاره 

البته باید بگم منم عفونت داشتم کلیه ام از درد میترکید 

دیگ همش آب و لبنیات و کاهو و خیار میخوردم دیگ خوب شدم 

قرص عفونت رو ک حتما باید بخوری  عفونت داشته باشی زایمان زودرس میاره  البته باید بگم منم ...

خوردنی نیست واژینال برام نوشته

دیروز دو طرف شکمم درد میکرد

امروز چپ

گاهی روزام راست

شام الان بارداری؟؟

هفته چندی؟

منم هفته 23ام گاهی سمت راستم درد میگیره دردش زیاد نیست قابل تحمله وقتی دراز بکشم به پهلو بیشتر دردشو حس میکنم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
مال منم شدید نیست ولی خب میترسم

این دردا اکثرا تو بارداری طبیعیه من تواین بارداری بلاهایی بسرم اومده که فکرشم نمیکردم به دکترمم که میگم میگه طبیعیه نگران نباش .بازم برا احتیاط از دکترت بپرس .ولی درد زایمان زودرس میگن همزمان شکم و کمر باهم درد میاد و دردش زیاده 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
این دردا اکثرا تو بارداری طبیعیه من تواین بارداری بلاهایی بسرم اومده که فکرشم نمیکردم به دکترمم که م ...

عزیزم من ۱۱,هفته هستم خیلی استرس بهم وارد میکنن خانواده م مشکلی پیش میاد یعددچن سال نازایی خدا معجزه کرده برام الان اینا همش مشکلاتشون بهم میگن من استرس میگیرم

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
خوردنی نیست واژینال برام نوشته دیروز دو طرف شکمم درد میکرد امروز چپ گاهی روزام راست شام الان بار ...

اها  

هفته های اخر بارداری درد زیاده ولی قابل تحمله درد زایمان قابل تحمل نیست عزیزم من باردار نیستم دوسال پیش زایمان کردم 

دردا تو بارداری طبیعیه من تو واژنمم تیر میکشید ماه اخر

این دردا اکثرا تو بارداری طبیعیه من تواین بارداری بلاهایی بسرم اومده که فکرشم نمیکردم به دکترمم که م ...

چی،بگم والا

اینقد استرس کشیدم که دیگ جون ندارم

عزیزم من ۱۱,هفته هستم خیلی استرس بهم وارد میکنن خانواده م مشکلی پیش میاد یعددچن سال نازایی خدا معجزه ...

عزیزم استرس خیلی بده تا جایی که میتونی بی اهمیت باش نسبت به حرفاشون یا یکم رفت و آمدو کم کن چون استرس برا بارداری سمه. خیلی مواظب باش ان شاء الله که بسلامتی میگذره و زایمان میکنی راحت میشی

عزیزم استرس خیلی بده تا جایی که میتونی بی اهمیت باش نسبت به حرفاشون یا یکم رفت و آمدو کم کن چون استر ...

خودشون زنگ میزنن میگن 

یه برادر شر دارم رنگ می‌زنن میگن امروز این کار کرد مأمور اومد من استرس میگیرم خیلی میگم مشکلاتتون ب من نگید زنگ نزنید 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
چی،بگم والا اینقد استرس کشیدم که دیگ جون ندارم

نه اصلا نترس استرس هم از خودت دور کن اینا همه طبیعیه هرچی هم میری هفته بالاتر دردا بیشتر میشه چون زور بیشتری به لگن و رحم وارد میشه