بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دردا اکثرا تو بارداری طبیعیه من تواین بارداری بلاهایی بسرم اومده که فکرشم نمیکردم به دکترمم که میگم میگه طبیعیه نگران نباش .بازم برا احتیاط از دکترت بپرس .ولی درد زایمان زودرس میگن همزمان شکم و کمر باهم درد میاد و دردش زیاده
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
این دردا اکثرا تو بارداری طبیعیه من تواین بارداری بلاهایی بسرم اومده که فکرشم نمیکردم به دکترمم که م ...
عزیزم من ۱۱,هفته هستم خیلی استرس بهم وارد میکنن خانواده م مشکلی پیش میاد یعددچن سال نازایی خدا معجزه کرده برام الان اینا همش مشکلاتشون بهم میگن من استرس میگیرم
عزیزم من ۱۱,هفته هستم خیلی استرس بهم وارد میکنن خانواده م مشکلی پیش میاد یعددچن سال نازایی خدا معجزه ...
عزیزم استرس خیلی بده تا جایی که میتونی بی اهمیت باش نسبت به حرفاشون یا یکم رفت و آمدو کم کن چون استرس برا بارداری سمه. خیلی مواظب باش ان شاء الله که بسلامتی میگذره و زایمان میکنی راحت میشی
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏